X'in Premium Seçeneklerinin Fiyatı Belli Oldu!

Reklamsız deneyim isteyen kullanıcılar için X'in Premium abonelik seçenekleri çoğaldı. Üç farklı abonelik hizmetinin fiyatları neler? İşte ayrıntılar!

Bildiğiniz üzere Elon Musk, X (eski adıyla Twitter)'i satın aldığından beri birçok değişiklik yaptı. Özellikle platformun ücretli olmasıyla ilgili yapılacak değişiklikler kullanıcıları korkutmuştu. Musk ise endişeleri gidermek adına platformun tamamen ücretli olmayacağını açıklamıştı.

Premium kullanıcılar özelinde yapılacak aylık ödeme sistemi, yeniden şekilleniyor. Yeni gelen haber göre X'in Premium abonelik hizmeti üçe ayrıldı. Reklamsız deneyim isteyenler için seçenekler çoğaldı. İşte haberimizin devamı...

Basic (Temel), Standart ve Plus Abonelik Seçenekleri!

Reklamlı kullanımdan hoşlanmayan kullanıcılar için X, yeni bir sisteme geçiş yapacak. Buna göre artık daha az reklam görmek isteyenler Premium abonelik seçeneklerinden birini seçebilecek.

Basic (Temel), Standart ve Plus olarak üçe ayrılan Premium abonelik seçeneklerinin özellikleri birbirinden farklı olacak. Temel abonelik az reklam, Standart abonelik %50 daha az reklam, Plus abonelik ise sıfır reklam gösterimi yapacak.

İşte abonelik seçeneklerine göre fiyatlar:

  • Temel abonelik:  56,25 TL  (aylık) - 598,09 TL (yıllık)
  • Standart Abonelik: 150 TL (aylık) - 1.569,00 TL (yıllık)
  • Premium Plus Abonelik: 300 TL  (aylık) -  3.139,98 TL (yıllık)

Elon Musk Süreyi Verdi: X'i Yakında Banka Olarak Kullanacağız!
SOSYAL MEDYA

Elon Musk Süreyi Verdi: X'i Yakında Banka Olarak Kullanacağız!

Elon Musk, X'in finansal dünyanın âdeta merkezi olmasını ve insanların hayatındaki parayla ilgili her şeyi X üzerinden idare etmesini istiyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle aşağıdaki bölümden paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR