Elon Musk Süreyi Verdi: X'i Yakında Banka Olarak Kullanacağız!

Elon Musk, X'i finansal hizmetlerin merkezi hâline getirme planlarını hayata geçireceği süreyi verdi. İşte detaylar!

Elon Musk Süreyi Verdi: X'i Yakında Banka Olarak Kullanacağız!

Elon Musk, X'in finansal dünyanın âdeta merkezi olmasını ve insanların hayatındaki parayla ilgili her şeyi X üzerinden idare etmesini istiyor.

Platformun finansal özelliklerinin 2024'ün sonuna kadar piyasaya sürülmesini beklediğini söyleyen Musk, Perşembe günü X çalışanlarına yaptığı konuşmada insanların X'in finansal hizmetlerinin "ne kadar güçlü olduğuna" şaşıracaklarını söyledi.

Şirket şu anda finansal hizmetler sunabilmek için ABD genelinde para transferi lisanslarını almakla uğraşıyor. Musk, Perşembe günü çalışanlara X'in ihtiyaç duyduğu diğer çalışanları da "önümüzdeki birkaç ay içinde" almayı umduğunu söyledi.

X, 2024 Yılında Finansal Hizmetler Sunmaya Başlayacak

Elon Musk Süreyi Verdi: X'i Yakında Banka Olarak Kullanacağız!

Musk, X'i bir finansal merkez hâline dönüştürme planlarını daha önce de dile getirmişti. Hatta öyle ki, Twitter'ın adını bugünlerde PayPal'ın bir parçası hâline gelen X.com'dan esinlenerek değiştirmişti.

X'i finansal hizmetler için zengin bir merkeze dönüştürmek, Musk'ın platformu Çin'deki WeChat gibi alışveriş, ulaşım ve daha fazlasına erişim sunan süper uygulamalara benzer bir "her şey uygulaması" hâline getirme hedefiyle doğrudan bağlantılı.

Ancak Musk'ın önünde bu hedefe ulaşmak için büyük zorluklar var. İnsanları neden böyle bir platforma ihtiyaç duyduklarına ikna etmek de bunlardan biri. X'e tüm finansal hizmetler açısından güvenmelerini sağlamak da bir diğer zorluk.

Elon Musk Üçüncü Dünya Savaşı Hakkında Çarpıcı Bir Yorum Yaptı!
İNTERNET

Elon Musk Üçüncü Dünya Savaşı Hakkında Çarpıcı Bir Yorum Yaptı!

Ünlü iş insanı Elon Musk, katıldığı Space odasında açıklamalarda bulundu. Konuşması sırasında ona yöneltilen Üçüncü Dünya Savaşı sorusuna verdiği cevapla bir anda tüm sosyal medyada gündem oldu.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR