X’in TV Uygulaması Geliyor: Nasıl Görüneceği Ortaya Çıktı!

X’in yakın zamanda televizyonlara gelecek olan uygulamasının nasıl görüneceği belli oldu. Arayüzün görüntüleri paylaşıldı. İşte detaylar!

Akıllı televizyonlar için özel olarak hazırlanan X uygulaması kullanıma sunuluyor. Tasarım açısından YouTube'a benzeyecek olan bu uygulama, X'te paylaşılan videoların büyük ekranlarda oynatılmasına imkan sağlayacak. Akıllı televizyonlar için hazırlanan bu uygulamanın arayüzünün nasıl görüneceği ortaya çıktı. 

X, son birkaç yıldır Facebook ve YouTube gibi uzun ve canlı videolara daha fazla önem veriyor. Şu anda mobil uygulamanın keşfet ve ana sayfasında videolar otomatik olarak oynatılıyor.

X, Bu Sefer de YouTube'a Rakip Oluyor

Ayrıca, platformun bir süredir Premium abonelere özel olarak uzun video yükleme izni verdiği de biliniyor. 2 saate kadar olan videolarla, X'te yeni bir dönemin başladığını söylemek mümkün.

Elon Musk, bu uygulama aracılığıyla büyük oranda reklam geliri elde etmeyi amaçlıyor ve X'i çok amaçlı bir platforma dönüştürmek istiyor. 

Geçtiğimiz aylarda ise X'in CEO'su Elon Musk, bir kullanıcıya verdiği yanıtta yeni akıllı TV uygulamasının yakında Samsung ve Amazon Fire TV'ler için kullanıma sunulacağını doğrulamıştı.

X (Twitter) Video İndirme ve Kaydetme Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

X (Twitter) Video İndirme ve Kaydetme Nasıl Yapılır?

Son zamanlarda X'de (Twitter) dolaşan çok sayıda video gördük. İster sevimli köpek videoları, ister tartışmalı bir konuda ciddi bir video olsun, o videodan bıkana kadar tekrar ve tekrar izlemeyi seviyorsunuz.

Akıllı TV uygulaması, kullanıcıların yüzlerce içeriği büyük ekranda izlemelerini daha da kolaylaştıracak. Ancak Musk, videoların AirPlay veya Xbox/Android TV gibi cihazlardan televizyona aktarılabileceğini de belirtiyor.

YORUMLAR