Xiaomi'nin Yeni Telefonu için Tarih Açıklandı!

Civi 4 Pro'yu Mart ayında Çin'de piyasaya süren Xiaomi aynı telefonu Hindistan'da 14 Civi olarak kullanıcılar ile buluşturacak. İşte Xiaomi 14 Civi özellikleri!

Son dönemde satış başarıları ile gündemde olan Xiaomi diğer Çinli rakipleri ile benzer şekilde bazı modellerini Çin'de ve dünya genelde farklı isimler ile satışa sunuyor. Civi 4 Pro'yu Mart ayında Çin'de piyasaya süren Xiaomi aynı telefonu Hindistan'da 14 Civi olarak kullanıcılar ile buluşturacak.

Xiaomi 14 Civi Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi Hindistan, 14 Civi'nin lansman tarihinin 12 Haziran olarak planlandığını açıkladı. Telefonon ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz bilinmezliğini koruyor.

Xiaomi 14 Civi gücünü Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemciden alıyor. 50 Megapiksel çözünürlüğündeki Leica imzalı ana kameraya, 2x optik yakınlaştırma imkanı sunan 50 Megapiksel telefoto ve 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik ediyor.

Cihazın 4700 mAh kapasiteli bataryası 67W hızlı şarj desteğine sahip. Telefonun 6,55 inçlik AMOLED ekranı, 120 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlük sunuyor. Ekranda yer alan hap şeklinde delik, 32 Megapiksellik ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi Xiaomi Akıllı Telefon Modelleri - 2024

En iyi Xiaomi telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık. İşte en iyi Xiaomi telefon modelleri ve özellikleri!

Xiaomi 14 Civi ülkemizde satışa sunulsa almayı düşünür müsünüz? Yorumlarda tartışalım.