Xiaomi Pad 6 Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1'den Alabilir

Xiaomi'nin yaklaşmakta olan Xiaomi 13 serisi dışında tablet tarafında da önemli planları var. Xiaomi Pad 6 olduğu iddia edilen serinin işlemcisi ortaya çıktı.

Xiaomi Pad 6 Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1'den Alabilir

Sızıntılarıyla ünlü Digital Chat Station, Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciye sahip bir Android tabletin yapım aşamasında olduğunu iddia ediyor ancak cihazın adını paylaşmadı. Söylentiler, Xiaomi Pad 6 serisinden bahsediyor olabileceği yönünde.

Bu, Digital Chat Station'un Snapdragon 8 serisi işlemcileri hakkında ilk kez bilgi sızdırması değil. Haziran ayında Xiaomi'nin 14 inç ekranlı bir tablet üzerinde çalıştığının bildirildiğini iddia etmişti. Ayrıca Xiaomi Pad 6 serisinin serideki en pahalı model olacağını da belirtmişti.

Xiaomi Pad 6 Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1'den Alabilir

Xiaomi Pad 6 Serisi, Xiaomi 13 Lansmanında Tanıtılabilir

14 inçlik Xiaomi Pad 6 serisi, Galaxy Tab S8 Ultra ve iPad Pro 2022 benzerlerine rakip olarak gelebilir. Dolayısıyla cihazın Xiaomi Pad 6 Pro / Ultra olarak adlandırılma ihtimali var. Geçmişteki bir rapor, aynı modelin Dimensity 9000 işlemci ile gelebileceğini de söylemişti.

Xiaomi Pad 6 serisinde muhtemelen en az üç model yer alacak. Pad 6 serisinin 144Hz LTPO OLD panel sunması ve 120W'a kadar hızlı şarjı desteklemesi bekleniyor. Cihazda en son Android 13 işletim sisteminin kullanılması planlanıyor.

Xiaomi'nin bu yıl Kasım ayı sonuna kadar yaklaşmakta olan Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip Xiaomi 13 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor ve şirketin Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciye sahip tabletinin Xiaomi 13'ün lansman etkinliğinde gösterilmesi ihtimali var.

Beklenen Oldu: Xiaomi 13 Pro'nun Özellikleri Sızdırıldı
TEKNOLOJİ

Beklenen Oldu: Xiaomi 13 Pro'nun Özellikleri Sızdırıldı

Kasım ayına girmek üzereyiz, bu da Xiaomi 13 serisinin lansmanına bir ay kadar uzakta olduğumuz anlamına geliyor. Aynı zamanda, bir sonraki Xiaomi amiral gemisi serisi hakkında sızıntıların ortaya çıkmasının da zamanı gelmiş olmalı ki bugün Twitter üzerinden Yogesh Brar, Xiaomi 13 Pro'nun özelliklerini ortaya çıkardı.

YORUMLAR