Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Kavisli Ekrana Sahip Olacak

Xiaomi'nin yeni Redmi Note 12 serisi ile ilgili yeni detayların ardı arkası kesilmiyor. İşte detaylar!

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Kavisli Ekrana Sahip Olacak

Xiaomi geçtiğimiz günlerde Redmi Note 12 serisi telefonların bu ay tanıtılmasını planladığını belirtmişti. Ayrıntılar konusunda hâlâ oldukça az detaya sahip olsak da endüstri kaynakları arasındaki fikir birliği, başlangıçta lansmanın üç cihazı içereceği yönünde görünüyor. Bunlar Redmi Note 12, Note 12 Pro ve Note 12 Pro+ olacak.

Redmi Note serisinin geçmiş deneyimlere dayanarak, bu listenin zamanla daha da uzamasını bekliyoruz ancak şimdilik duyuru etkinliğinden önce telefonlarla ilgili gelen ilk detaylar gündemi meşgul ediyor. Bunlardan en dikkat çekeni Redmi Note 12 Pro+'ın kavisli bir ekrana sahip olacağı yönünde. Doğal olarak bu da söz konusu panelin OLED olacağını da beraberinde getiriyor.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ Kavisli Ekrana Sahip Olacak

Redmi Note 12 Pro Modelleri Dimensity 1080'den Gücünü Alacak

Redmi Note 12 telefonlarla ilgili diğer ayrıntılara tam anlamıyla sahip olmasak da şu anda dolaşan tek sızıntı, iki Pro modeli için bir Dimensity 1080 işlemcisinin kullanılacağı yönünde. 1080, Dimensity 920 üzerinde birkaç yönden iyi bir iyileştirme sağlıyor ancak çoğu, işlemcinin 200 MP'lik bir kamerayı idare etme yeteneğine odaklanıyor. Redmi Note 12 telefonların en az birinden 200MP kamera beklemek pek de mantıksız göünmüyor.

Xiaomi'nin Redmi Note 12 serisini anlatan Weibo gönderisine geri dönersek telefonların birinin "dünyada bir ilk" olan "iki büyük teknolojiye" sahip olacağını biliyoruz. Ayrıca Redmi Note 12 Pro+'ın 210W şarj üzerinde çalıştığı konuşuluyor.

Xiaomi 12T Serisi Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatlar
TEKNOLOJİ

Xiaomi 12T Serisi Türkiye'de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatlar

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi olan Xiaomi 12T serisininin yakında Türkiye'de satışa sunulacağı haberleri nihayet resmiye kavuştu.

Xiaomi Note 12 Serisi Geliyor: Note 12 Pro ve 12 Pro Plus
MOBİL

Xiaomi Note 12 Serisi Geliyor: Note 12 Pro ve 12 Pro Plus

Xiaomi, bir poster paylaşımı Note 12 serisinin satışa çıkacağını resmi olarak duyurdu. Ekim ayı bitmeden kullanıcı ile buluşması beklenen serideki telefonlar, ilke imza atacak iki farklı özelliğe sahip olacak.

YORUMLAR