Yeni Infamous ve Sly Cooper Oyunlarının Geliştirme Aşamasında Olduğu Bildirildi!

Ghost of Tsushima geliştirici stüdyosu Sucker Punch Productions muhtemelen PlayStation 5 için yeni bir Infamous ve Sly Cooper oyunları üzerinde çalışıyor.

Yeni Infamous ve Sly Cooper Oyunları Geliştirme Aşamasında

Sızıntılarıyla ünlü Twitter kullanıcısı AccountNGT, bomba gibi açıklamalarıyla adeta oyuncuları heyecanlandırdı. Paylaşılan bilgilere göre Ghost of Tsushima geliştirici stüdyosu Sucker Punch Productions muhtemelen PlayStation 5 için yeni bir Infamous ve Sly Cooper oyunları üzerinde çalışıyor. İşte detaylar!

Yeni Infamous ve Sly Cooper Oyunları Geliştirme Aşamasında

AccountNGT sahnede yeni olabilir ancak kısa sürede ortaya attığı iddiaların gerçek çıkmasıyla ününe ün katmış birisi. Duyurulmadan önce Quantic Dream'in bir Star Wars projesi üzerinde çalıştığını iddia etmişti ve diğer bilgilerin yanı sıra diğer bilinen içeriden kişiler tarafından desteklenen yaklaşan BioShock hakkında ayrıntıları da sızdıran AccountNGT kullanıcısıydı. Ne olursa olsun, bunu diğer söylentiler gibi şimdilik bir iddia olarak kabul etmeden geçmeyelim.

Yeni Infamous ve Sly Cooper oyunlarının geliştirilmekte olduğunu ilk kez duymuyoruz aslında. Geçen Ekim ayında, Twitter kullanıcısı KrowNinja, yeni bir Sly Cooper'ın erken geliştirme aşamasında olduğunu iddia etmişti. Bu daha sonra bir diğer sızıntılar ustası Shpeshal_Nick tarafından da doğrulanmıştı. Geçmişte de oldukça isabetli atışlar yapan Shpeshal_Nick, geçen yıl yeni bir Infamous oyunundan ayrıca bahsetmişti.

 

 

Ne Sony ne de Sucker Punch Productions bu sızıntılar hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı ancak erken geliştirme aşamasındaki projeler hakkında stüdyoların pek oyun bozanlık yapmasını da beklemek hata olur. Daha dün, bir Ghost of Tsushima devam oyununun yapım aşamasında olabileceğini öne süren iş ilanları bulduk, eğer bu ilanlar doğruysa, stüdyonun çalışma takvimi şimdiden yoğun olacaktır.

AccountNGT'nin yukarıda belirtilen oyunların geliştirilme aşamasında olduğunu iddia ettiği aynı Twitter dizisinde, Square Enix tarafından geliştirilen Forspoken'in ertelenmiş olabileceği de ek bilgiler arasında yer alıyor. Sony'nin Mart ayında bir State of Play etkinliği için hazırlandığı söyleniyor ancak AccountNGT'ye göre, Rusya ve Ukrayna arasında süren çatışmalar yayının ertelenmesine neden olabilir. 

Miyazaki: Elden Ring Zorluğu FromSoftware'in Kimliğinin Bir Parçası!
OYUN

Miyazaki: Elden Ring Zorluğu FromSoftware'in Kimliğinin Bir Parçası!

FromSoftware'in oyunları, uzun zamandır zorluklarıyla ilgili tartışmaların birer parçası oldu. Dark Souls, Bloodborne, Sekiro ve şimdi Elden Ring, FromSoftware'in oyunlarına zorluk ayarları eklemesini isteyen kötü niyetli oyunculara sahip.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni bir Infamous oyununu yeni nesil grafiklerle deneyimlemek harika olmaz mıydı? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR