You 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Netflix'in sevilen dizilerinden olan You için 4. sezon resmi tanıtım fragmanı geldi. İşte yeni sezonda yaşanması beklenenler ve çok daha fazlası!

You 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

Takıntılı aşk temasıyla ilk yayınlanmaya başladığı 2018 yılından beri milyonlarca kişiyi ekran başına kitlemeyi başaran You, 4. sezonuyla birlikte devam ediyor.

Joe Goldberg adındaki takıntılı bir katilin işlediği suçlara ve kaçış hikayesine tanık olduğumuz dizden 4. sezon resmi tanıtım fragmanı geldi.

You 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

You 4. Sezon Çıkış Tarihi ve Konusu

Takıntılı bir katil olan Joe Goldberg'in bu sefer birçok takma adından biri olan Profesör Jonathan Moore adıyla Londra'daki bir göletin karşısında olduğunu görüyoruz. Hayatını yeniden kurmaya çalışan Joe, bir yandan da yeniden ortaya çıkan eski alışkanlıklarını bastırmaya çalışır.

Fragmanda gizemli bir isimden mesaj alan Joe'nun peşindeki kişinin Eat the Rich Killer olarak bilinen, Londra'daki zenginleri hedef alan bir katil olduğunu anlaması uzun sürmez.

You 4. Sezon 1. Kısım, 9 Şubat tarihinde Netflix'te yayınlanacak.

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024
Sinema

Netflix Film Önerileri - Nisan 2024

En iyi Netflix filmleri ve dizileri ile kullanıcıların gözdesi olan Netflix, film önerileri isteyen izleyicilerine uygulama ya da web sitesi içinde yardımcı olacak bir algoritması sunuyor.

YORUMLAR