WonderFox'tan Ücretsiz Programlar ile 2017 Okula Dönüş Kampanyası

WonderFox Soft, Inc., 2017 Okula Dönüş Kampanyası kapsamında tam 10 adet yazılımı ücretsiz olarak kullanıcılara veriyor. Aralarında DVD Ripper Pro, Ashampoo Photo Commander, Wise Driver Care, WinsysClean’in de bulunduğu toplamda 500 dolar fiyat etiket

WonderFox'tan Ücretsiz Programlar ile 2017 Okula Dönüş Kampanyası

WonderFox Soft, Inc., 2017 Okula Dönüş Kampanyası kapsamında tam 10 adet yazılımı ücretsiz olarak kullanıcılara veriyor. Aralarında DVD Ripper Pro, Ashampoo Photo Commander, Wise Driver Care, WinsysClean’in de bulunduğu toplamda 500 dolar fiyat etiketine sahip Windows programları tüm kullanıcılara ücretsiz! Bu kampanyayı kaçırmayın!

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala kampanyalarını duyuran ünlü isimlerden birisi de WonderFox Soft, Inc.

Öğrencilerin yeni eğitim – öğretim yıllarını kutlamak için 7 yazılım ortağıyla bir araya gelerek harika bir kampanya başlattılar. 2017 Okula Dönüş Kampanyası kapsamında tüm kullanıcılara DVD Ripper Pro, Ashampoo Photo Commander, CrazyTalk Animator 2 Standard , Wise Driver Care, AllMyNotes Organizer, Zoom Player, WinsysClean, Photo Watermark Software, PDF to X, WinExt Pro yazılımlarını ücretsiz olarak veren şirket, kampanyanın 30 Eylül’e kadar süreceğini açıkladı.

WonderFox Kampanyasına Nasıl Katılacaksınız?

WonderFox Soft, Inc adlı şirketin gerçekleştirdiği mükemmel okula dönüş kampanyasının detaylarına sayfasından ulaşmanız mümkün.

Peki kampanyayı düzenleyen firma WonderFox tarafından kullanıcıların beğenisine sunulan popüler DVD dönüştürme programı, DVD Ripper Pro ile neler yapabileceğimize hep birlikte bakalım.

DVD Ripper Pro Özellikleri

DVD'lerini kalite kaybı olmadan bilgisayarları veya telefonları üzerinde saklamak isteyen kullanıcılar için geliştirilen DVD Ripper Pro ile DVD filmlerinizi AVI, MP4, MPG, WMV, iPad, iPhone ve Android formatlarına dönüştürebilirsiniz. Hatta DVD filmleri tablete bile kopyalayabilirsiniz!

DVD dönüştürme işlemi dışında, program içerisinde yer alan video düzenleme araçları ile tüm videolarınızı kolayca görüntüleyebilir ve video düzenleme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Video araçları arasında yer alan güzel özelliklerden bir tanesi de altyazı gömülü olarak gelen videolarda yer alan altyazıları temizleyebilmeniz.

Özellikle DVD arşivleri hazırlamak isteyen kullanıcıların yardımına koşan DVD Ripper Pro, neredeyse tüm şifrelenmiş DVD türlerini desteklemektedir. Bu sayede tüm dönüştürme ve düzenleme işlemlerini zahmetsizce tamamlamanıza olanak sağlar.

120 dakikalık bir DVD filmi program yardımıyla yaklaşık 5-10 dakika içerisinde zahmetsizce istediğiniz formata dönüştürmek sizin elinizde. Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, video dönüştürme ve düzenleme işlemleri DVD Ripper Pro ile çok kolay.

DVD Ripper Pro hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz ürünün resmi üretici sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şirketin bir de bonusu var! Ashampoo ile işbirliği neticesinde Ashampoo Snap 10 (son sürüm) yazılımının ücretsiz lisansını sunuyorlar. Bunun dışında öğretmenler ve öğrenciler, HD Video Converter Factory Pro ve DVD Ripper Pro yazılımlarına birlikte, ömür boyu lisans garantisiyle, ücretsiz olarak sahip olabiliyorlar.

YORUMLAR