9 soruda Kendinizi Tanıyın, Android mi Yoksa iOS Karakteri mi Taşıyorsunuz?

Biraz ortalığın hararetini almak, biraz da Android ve iOS kullanıcıları arasındaki rekabete neşe katmak amacıyla bir test hazırladık.

9 soruda Kendinizi Tanıyın, Android mi Yoksa iOS Karakteri mi Taşıyorsunuz?

Android ve iOS kapışması nasılsa hiç bitmeyecek. Bunun fantezisini yapmaya gerek yok. Ancak kullanıcılar aslında hangi işletim sistemine daha yatkın olduklarını kendilerine itiraf edebiliyor mu dersiniz.

Biraz ortalığın hararetini almak, biraz da bu çekişmeye neşe katmak amacıyla bir test hazırladık. Bu testte 9 önemli soru var. Hayat tarzınızı ve beğenilerinizi sorguluyoruz. Vereceğiniz cevaplar doğrultusunda Android veya iOS mu size daha yakın saptamaya çalışıyoruz. Elbette bu sadece eğlence olsun diye tasarlanmış bir test ama biraz da gerçek saptamalar taşımıyor değil. Testin soruları toplumda kullanıcıların telefonlarını kendi beğenilerine uydurmayaçalışırken ne gibi kriterleri değerlendirebileceklerine dair eğlenceli seçeneklerden oluşuyor. Zaten internette yapılan testlerin kaç tanesi bilimsel olarak bağlayıcı olabilir ki, değil mi?

Tek yapmanız gereken aşağıdaki testte bulunan seçenekleri tercihinize göre işaretlemeniz. Her seçenek sizi sonuca biraz daha yaklaştırıyor. 9’uncu sorudan sonra da merakınızı gideriyorsunuz. Bu küçük testimizde sabır ve başarılar diliyoruz. 

Uygulama Pazarında iOS ve Android Arasındaki Açık Kapanıyor

iOS 9 Ne Kadar Orijinal? İşte Android'de Olan iOS 9 Uygulamaları

iOS ve Android Fanatizminin Ufkunuzu Daraltan Acı Gerçekleri

YORUMLAR