Clash of Clans Bilgisayarda Oynama Nasıl Yapılır?

Clash of Clans bilgisayarda oynama yöntemleri neler sorusunu soran kullanıcılar için ayrıntılı rehber hazırladık. Rehber sayesinde oyunu PC'de oynayabilirsiniz.

Clash of Clans bilgisayarda oynama yöntemleri neler? Son birkaç yılın en popüler mobil oyunlarından biri olan Clash of Clans'ı bilgisayarda oynamak için yapılması gerekenler pek çok PC kullanıcının merak ettiği konuların başında geliyor.

Clash of Clans oyuncularının bildiği üzere online olunmadığı sürelerde köye saldırı düzenleniyor. Oyuncu ne kadar süre boyunca aktif olmazsa ilerlemesi de o kadar azalıyor. Bu da elbette oyuncuların canını sıkıyor ve Clash of Clans bilgisayarda oynanır mı gibi sorularla bunu engellemenin yollarını aramaya başlıyor.

Minecraft Mod Yükleme Nasıl Yapılır?
OYUN

Minecraft Mod Yükleme Nasıl Yapılır?

Söz konusu şey oyunlar olduğunda zevkler tamamen görecelidir ancak hangi yaşta olursanız ve ne tür oyunlardan hoşlanırsanız hoşlanın, pek çok kişiyi ortak bir paydada toplayan bu yapımı duymuşsunuzdur: Evet, Minecraft.

Peki, bunu önlemenin bir yolu olduğunu biliyor muydunuz? Clash of Clans bilgisayarda oynama programı kullanarak sürekli aktif olabilir, köyünüze yapılan saldırıların önüne geçebilirsiniz. Bunun için bir emülatör kullanmamız gerekiyor.

Clash of Clash Bilgisayarda Oynama Yöntemleri Neler?

  • BlueStacks
  • MEmu Play
  • NoxPlayer
  • LDPlayer

1. BlueStacks’te Clash of Clans Nasıl Oynanır?

  • BlueStacks'i indirin.
  • Kurulum aşamasını "Devam et" butonuna basarak tamamlayın.
  • Programı açın.
  • Google hesabınıza giriş yapın.
  • Clash of Clans'ı indirin.
  • İndirme işlemi sona erdikten sonra oyunu emülatör üzerinden açın.

Bluestacks programının kurulumundan Clash of Clans'ı nasıl açacağınıza kadar detaylı bilgi içeren Clash of Clans PC'de oynama adımlarını takip ederek siz de söz konusu mobil oyunu bilgisayar üzerinden oynamaya başlayabilirsiniz.

Clash of Clans'ı bilgisayarda nasıl oynarım gibi bir sorusu olan kullanıcıların ilk olarak BlueStacks isimli emülatör programını bilgisayarına indirmesi gerekiyor. İndirme işleminin tamamlanmasını bekleyin. Dosya boyutu çok yüksek olmadığı için kısa sürede tamamlanır.

Kurulum dosyasını indirdikten sonra üzerine çift tıklayın ve kurulum bölümüne geçin. İlk karşılaştığınız sayfanın sağ alt köşesinde konumlanan "Devam et" butonuna tıklayın ve kurulum işleminin tamamlanmasını bekleyin.

BlueStacks bir emülatör olduğu için hem kurulum hem de giriş işlemleri beklediğinizden biraz daha yavaş gerçekleşebilir. Bekleme süreleri bilgisayarınızın performansına bağlı olarak da değişiklik gösterir. Bu sebepten ötürü bir süre boyunca beklemeniz gerekiyor.

Kurulum işlemi bittikten sonra masaüstünde ya da programı kurduğunuz dosya içerisinden programın simgesine tıklayarak BlueStacks'i açmanız gerekiyor. Programı açtıktan sonra ekran üzerinde sık kullanılan oyun ve uygulamaları göreceksiniz.

Bu ekran üzerinde Clash of Clans'ı bularak giriş yapabilirsiniz. Ayrıca Clash of Clans dışında diğer uygulama ve oyunları da BlueStacks emülatörü ile oldukça kolay ve hızlı bir şekilde açmanız mümkün.

Başarılı mobil oyunu söz konusu emülatör üzerinden açabilmek için Google hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Burada telefon ya da tabletinizde kullandığınız Google hesabınızın e-posta ve şifresini girerek giriş yapmanız gerekiyor.

Giriş yapmazsanız Clash of Clans köyünüze erişim sağlayamıyorsunuz ve size sıfırdan başlayacağınız 1. seviye köy açılıyor. Güvenli bir emülatör olan BlueStacks'e güvenerek giriş bilgilerini gönül rahatlığı ile girebilirsiniz.

Gerekli bilgileri yazıp hesabınıza giriş yaptıktan sonra veya yeni hesabınızı oluşturduktan sonra Clash of Clans oyununa girebiliyorsunuz. Eğer daha önceden oyunu oynuyorsanız, kendi köyünüz yükleniyor. Daha önceden bir Clash of Clans oyuncusu değilseniz, yukarıda da belirttiğim gibi yeni bir köy oluşturuluyor ve oyunu oynamaya başlıyorsunuz.

2. MEmu Play ile Clash of Clans Nasıl Oynanır?

  • MEmu Play’i indirin.
  • Yükleme işlemini yapın.
  • Programı açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Clash of Clash’i bulun ve indirin.

Dünya genelinde çok sayıda oyuncu tarafından oynanan mobil oyunu oynamak için bir yöntem daha bulunuyor. BlueStacks’i kullanmak istemeyen kullanıcılar MEmu Play isimli Android emülatörünü indirip söz konusu yapımı oynamaya başlayabilir.

Mobil oyunu bilgisayarda oynayabilmek için ilk olarak MEmu Play programını indirin. İndirme işleminin tamamlanmasının hemen ardından yükleme işlemine geçin. Emülatör, bilgisayarınıza sorunsuz bir şekilde kurulduktan sonra programa çift tıklayarak açın.

Programı açtıktan sonra hesabınıza giriş yapın ve pencere üzerinden Clash of Clash’i bulun. Başarılı yapımın üzerine tıklayarak indirme işlemini başlatın. Oyunu indirip yükledikten sonra herhangi bir problem yaşamadan oynayabilirsiniz.

3. NoxPlayer’da Clash of Clans Nasıl Oynanır?

  • Emülatörü indirin.
  • İndirme işleminin ardından kuruluma geçin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Clash of Clans’ı indirip yükleyin.

Oyuncular arasında çok büyük bir popülerliğe sahip olan mobil oyunun bilgisayarda oynanabilmesini sağlayan bir program daha bulunuyor. Çok başarılı arayüzü ve kullanım kolaylığı nedeni ile ön plana çıkan program sayesinde söz konusu yapımı PC’de sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Oyunu PC üzerinden oynayabilmek için NoxPlayer isimli Android emülatörünü bilgisayarınıza indirin. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulum dosyasına tıklayın ve talimatları takip ederek kurulum sürecini tamamlayın.

NoxPlayer’ı bilgisayarınıza kurduktan sonra programa çift tıklayarak açın ve ardından hesabınıza giriş yapın. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra oyun listesinden söz konusu yapımı bulun ve indirin. Oyun yüklendikten sonra oynamaya başlayabilirsiniz.

4. LDPlayer’da Clash of Clans Oynamak İçin Yapılması Gerekenler

  • LDPlayer’ı indirin.
  • Programı bilgisayarınıza kurun.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Clash of Clans’ı bulun ve indirme işlemini başlatın.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan popüler oyunu oynayabilmek için LDPlayer emülatörünü tercih edebilirsiniz. Mobil oyunların sorunsuz bir şekilde oynanabilmesini mümkün hale getiren program, başarılı arayüzü ile de dikkat çekiyor.

İlk olarak LDPlayer isimli emülatörü indirin. İndirme işleminin tamamlanmasının ardından kurulum sürecini başlatın. Bu süre, bilgisayarınızın performansına göre değişiklik gösterebilir. Yükleme tamamlandıktan sonra başarılı yapımı bulun ve indirin.

Bu yazıda oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan Clash of Clans’ı PC’de nasıl oynayabileceğinizi anlattık. Konuya dair düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Clash of Clans APK İndir

YORUMLAR