Counter-Strike 2 (CS 2) FPS ve Ping Gösterme Nasıl Yapılır?

Counter-Strike 2 (CS 2) FPS ve ping gösterme işlemlerini gerçekleştirmek için hangi adımları sırasıyla uygulamak gerekiyor? İşte yapılması gerekenler!

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) için ücretsiz olarak sunulan güncelleme Counter-Strike 2 (CS 2), FPS ve ping gösterme işlemlerinin çok pratik şekilde yapılabilmesini sağlıyor. Peki, oyunda FPS ve ping değerlerinin gerçek zamanlı olarak görülebilmesi için hangi adımları uygulamak gerekiyor?

Kaliteli grafikleri ve oynanış sistemiyle dikaktleri üzerinde toplamayı başaran CS 2'de FPS gösterme kodu ile FPS değerlerine kolayca ulaşabilirsiniz. Bunun için CS 2'de konsol açma adımlarını uygulamanız gerekiyor. Konsol özelliğini ektin hâle getirdikten sonra kodu girebilirsiniz.

CS 2 FPS Gösterme Adımları Neler?

  • Steam'i açın.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Oyuna girin.
  • Konsolu açın.
  • Konsola cl_showfps 1 yazın.
  • Enter tuşuna basın.

Counter-Strike 2 (CS 2) FPS Artırma Nasıl Yapılır?
OYUN

Counter-Strike 2 (CS 2) FPS Artırma Nasıl Yapılır?

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) için ücretsiz olarak sunulan güncellemenin ardından popüler FPS oyununda kasma ve donma gibi sorunlar ile karşılaşan oyuncular, Counter-Strike 2 (CS 2) FPS artırma yöntemleri neler sorusunun yanıtını merak ediyor.

Ücretsiz FPS oyunları arasında yer alan Counter-Strike 2 isimli video oyununda söz konusu bilgilere gerçek zamanlı olarak erişebilmek için öncelikle dijital oyun hizmeti Steam'in istemcisini açın ve hemen ardından hesabınıza giriş yapın.

Hesabınıza giriş yaptıktan sonra CS 2 oyununu çalıştırın. Bir sonraki adımda konsolu açmanız gerekiyor. Konsolu açmak için ayarlar menüsünden hangi tuşu seçtiyseniz o tuşa basarak konsolu açabilirsiniz. Konsol penceresinde bulunan satıra cl_showfps 1 komutunu yazıp Enter tuşuna basın.

Söz konusu adımı uyguladığınız takdirde ekranda söz konusu bilgilere erişebileceksiniz. Eğer bir süre sonra bu bilgilerin ekranda görünmesini istemezseniz konsolu açmanız ve cl_showfps 0 komutunu yazmanız gerekiyor. Bu komut, ekranda bulunan FPS bilgisinin görünmemesini sağlayacaktır.

CS 2 Ping Gösterme Adımları

  • Counter-Strike 2'yi açın.
  • Bir maça katılın.
  • Oyunda Tab tuşuna basılı tutun.
  • Oyuncu isimlerinin sol kısmından pinglere bakabilirsiniz.

Günümüz Oyunları vs Eski Oyunlar: Hangisi Daha İyi?
OYUN

Günümüz Oyunları vs Eski Oyunlar: Hangisi Daha İyi?

Günümüz oyunları artık eski oyunlardan çok farklı. Eskiden oyunlar daha basit şeylerdi ve tek amaçları keyifli vakit geçirmenize yardımcı olmaktı.

Valve tarafından sunulan oyunda ping değerlerine ulaşabilmeniz için yalnızca birkaç adım uygulamanız yeterlidir. Bunun için öncelikle Steam hesabınızda yer alan kütüphane üzerinden oyunu açın. Bir maça katılın ve ardından Tab tuşuna basılı tutun. Açılan pencerede oyuncu isimlerinin sol kısmından ping değerlerine göz atabilirsiniz.

Bu yazıda tüm dünyada popüler olarak oldukça büyük bir başarının altına imza atan Counter-Strike 2 isimli yapımda ping ve FPS değerlerine anlık olarak nasıl erişilebileceğini açıkladık. Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR