Dünyanın En Teknolojik Evleri

Dünyanın en teknolojik evleri neler? En teknolojik evler neler vaat ediyor? Sizler için derledik.

Hayatımızın vazgeçilmezi teknoloji olduğunu artık herkes bilir. Öyle ki arabadan saate kadar tutun her yerde teknoloji kullanılıyor. Fakat teknoloji sadece bilgisayar teknolojisi olarak da algılanmamalı. Öyle ki teknoloji uzun yıllardır gelişiyor ve gelişen teknolojiler evlerimize kadar girdi. Biz de sizler için dünyanın en teknolojik evlerini derledik. Peki dünyanın en teknolojik evleri hangileri? Gelin, yakından bakalım. 

Dünyanın En Teknolojik Evleri Hangileri?

  • Virginia tech - Future home 
  • Chase Maher - Smart home 
  • Kasita modular home 
  • HGTV - Smart home 
  • The verge - Home of the future 

Virginia tech - Future home 

Teknoloji deyince aklınıza ne geliyor? Mesela evin konuşması mı? Aslında buna akıllı evden biliyoruz. Teknolojik ev denilince sadece evi konuşması veya uzaktan kontrol edilmesi gelmemeli ki bu artık günümüzde oldukça yaygınlaşmış durumda. Virginia tech - Future home ise 18 parçadan oluşan Lego tarzı bir evdir. Bu sayede istediğiniz gibi evinizi tıpkı bir Lego yapar gibi değiştirebilir ve güncelleyebilirsiniz. 

Chase Maher - Smart home 

Teknolojik evler arasında tabii ki de her şeyin bir arada bulunması istenmektedir. Bir havuzunun veya sinemasıın olması ya da çok fazla odanın olması değil mi? Teknolojik evler arasına girebilir. İşte tüm bu isteklere cevap veren Chase Maher - Smart home tam tamına 278 metre kareden oluşmaktadır. Şık ve konforlu bir ev arıyorsanız üstüne üstlük teknolojik bir ev arıyorsanız herkesin hayalindeki bu evi tercih edebilirsiniz ya da birçok insan gibi sadece bu yazıyı okumakla da kalabilirsiniz. 

Kasita Modular Home 

Konteynera benzeyen ancak cam yapı'dan oluşan ev, tam anlamıyla kompakt bir yapıya sahiptir. Birden fazla teknolojik aletin içerisinde bulundurduğu Kasita modular home camların şeffaflığını ayarlayabilmekte ve bu sayede kendinizi tamamen gizleyebilir ya da isterseniz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. 

HGTV - Smart home 

Büyük teknolojik aletlerin fazla olması elbette olmazsa olmazlar arasındadır. Ancak yukarıda bahsettiğim üzere bu evleri sadece okumakla kalıyoruz ya da görmekle. Fakat HGTV her sene izleyicilerine akıllı ev hayallerini gerçekleştirmek dedir. 

The verge - Home of the future 

Son dönemlerde ev denilince akla prefabrik evler gelir. Bunun nedeni ise çok çabuk yapılabilmesi ve taşına bilmesidir. The verge - Home of the future  çevre dostu ve geleceğin evleri arasında yer alan bir teknolojik evdir. 

Hayatınızı Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler
İNTERNET

Hayatınızı Kolaylaştıracak Teknolojik Ürünler

Hayatınızı kolaylaştıracak teknolojik ürünler sayesinde zaman başta olmak üzere pek çok açıdan avantaj elde edebiliyor.

Bu içeriğimizde sizler için dünyanın en teknolojik evlerini bir araya getirdik. Peki sizler bu listede hangi teknolojik evlerin olmasını isterdiniz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız. 2023 yılında vizyona girecek en iyi filmler neler? Adlı yazımıza göz atabilirsiniz. 

YORUMLAR