En İyi Geçici Mail Adresi Oluşturma Servisleri

İnternette yüzlerce siteyi geziyoruz ve mutlaka her gün bunlardan birine üye olmamız gerekiyor. Bu gibi durumlara birebir çözüm olan en iyi geçici mail servislerini sizler için listeledik.

En İyi Geçici Mail Adresi Oluşturma Servisleri

İnternet üzerinde varlığını sürdüren binlerce farklı online site var. Bir şekilde bu sitelerden birinde mutlaka ulaşmamız gereken bir bilgi bulunuyor ama ne yazık ki bu site üye olmadan paylaşım yapmıyor. İnsanın sinirini bozan anlardan birisinin artık kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz. Geçici mail adreslerini kullanarak hem güvenliğini koruyabilir hem de sadece bir kez gireceğiniz sitelere üye olabilirsiniz.

Mail adresi güvenlik konusunda önemli bir ayrıntıdır. Çünkü kişisel mail adresimizi kullanarak arkadaşlarımızla konuşuyor, iş hayatımızı düzenliyor ve bunların dışında çeşitli amaçlarla kullanıyoruz. Bu yüzden her üyelik isteyen siteye düzenli olarak kullandığımız mail adresiyle kayıt olmak çok doğru bir davranış olmaz. Bu durumu düşünen bazı geliştiriciler geçici mail adresi oluşturma imkanı tanıyor. Karışık bir şekilde oluşturulan mail adresleri şifre istemiyor ve 15 dakika sonra kendini imha ediyor. Bu servislerin en kötü yanı ise herhangi bir şifre sıfırlama isteğinde elinizin boş dönmesi.  Sizler için aşağıda işinize yarayacağını düşündüğümüz geçici mail servislerini söyleyeceğiz. Bu servisleri kullanarak gereksiz sitelere üye olabilir ve işinizi hızlı bir şekilde halledebilirsiniz.

1) 10 Minute Mail

Geçici mail servisleri arasında oldukça sık kullanılan bu site üyelik işlemlerinizi hızlı bir şekilde halledebilir. Herhangi bir şifre istemeyen 10 Minute Mail'i kullanarak maillerinize kolayca erişebilir ve kontrol edebilirsiniz. Servisin adında da yazdığı gibi geçici mail adresini 10 dakika sonra kendini imha edecek.

2) Mailinator

Bu site için geçici mail servisleri arasında neredeyse en gelişmiş olanı diyebiliriz. Mailinator rastgele mail adresi oluşturmuyor, almayı düşündüğünüz mail adresini yazmanızı istiyor. Gelen kutusu bakımından kullanışı ve kontrolü oldukça kolay olan bu siteyi de geçici mail servisleri arasında görebilirsiniz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

3) Guerrilla Mail

Geçici mail servisi alternatifleri arasında bulunan ama 1 ve 2. alternatifimize göre daha sonra kullanmanızı önerdiğimiz bir servis. Türkçe dahil birçok dil desteğinin bulunmasına rağmen düzgün çalışmaması dikkatimizden kaçmadı. Ama herhangi bir üyelik işleminde bu servisi kısa süreli olarak kullanabilirsiniz.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

4) 13 DK Mail

13dk Türk girişimler tarafından geliştirildiğini düşündüğümüz geçici bir mail servisi. Oldukça şık tasarlanmış arayüzüyle adeta kullan beni diyen bu site sadece 12 dakika boyunca size mail hizmeti sunuyor. 12 dakika sonunda ise mail adresi kendini imha ediyor. Türkçe dil desteğinin dışında farklı dil destekleriyle de hizmet veren bu site yine gelen kutsuyla dikkat çekiyor. Geçici mail servisi arayanlar için güzel bir alternatif.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

5) Spambox Mail

Sitenin adından dolayı aklınızda kötü bir servis olduğu ön yargısı oluşturabilirsiniz. Aslında pek öyle bir site değil. Bu servisi kullanarak kendi kullanıcı adınıza göre mail adresi oluşturabilirsiniz ve oluşturduğunuz bu mail adresini 1 saatten 1 yıla kadar saklayabilirsiniz. Neredeyse tüm üyeliklerinize yetecek bir süre tanıyor. Geçici servis alternatiflerinden süre bazında en çok öne çıkan sitelerden birisi Spambox Ayrıca Türkçe dil desteğinin olduğunu da hatırlatalım.

Sizler için en iyi geçici mail servislerini bir araya toplamaya çalıştık. Bu mail servislerini kullanarak kendinize geçici adresler oluşturabilir lüzumsuz yere üyelik isteyen sitelere üye olabilirsiniz.

Gmail için Faydalı Klavye Kısayolları

Bu E-Mailleri Açmayın!

YORUMLAR