En İyi 10 YouTube Anahtar Kelime Bulma Aracı

YouTube anahtar kelime bulma siteleri neler? Sizler için en iyi YouTube anahtar kelime bulma sitelerini derledik. 

Dünyanın en sık kullanılan video izleme platformlarından olan YouTube başlı başına bir arama motoru oldu. Öyle ki dünya üzerinde Google en çok kullanılan arama motoru olsa dahi insanlar sorunlarının çözümlerini YouTube üzerinden aramaktadır. Peki, en iyi YouTube anahtar kelime bulucu siteler hangisi? Gelin, yakından bakalım.

YouTube Anahtar Kelime Bulabileceğiniz Siteler

  • ahrefs
  • Semrush
  • Google Trendler
  • Keywrod Toll
  • TubeBudyy
  • Kparser
  • VidIQ
  • YouTube Analytics
  • Keyword Keg
  • HyperSuggest

ahrefs

En iyi SEO araçlarından biri olan ahrefs dünya üzerinde kendini kanıtlamış anahtar kelime bulma araçlarından biri olarak karşımıza geliyor. Yandex, Google gibi platformlar için de anahtar kelime bulabileceğiniz ahrefs ücretsiz YouTube anahtar kelime bulabilme imkanı tanımaktadır.

Semrush

SEO araçları arasında en iyilerinden biri de Semrush’tur. Öyle ki birçok analizi karşınıza çıkarır. Fakat anahtar kelime bulmanızda da bir o kadar yardımcı olabilen Semrush, ücretli olarak kullanılma sunulmaktadır. Ücretsiz versiyonunun belirli bir kısıtlaması bulunuyor.

Google Trendler 

Google en çok ve en sık tercih edilen arama motorlarından biri olduğundan dolayı kendisinin trend aramalar için bir aracı olmazsa olmazdı. Popüler aramaları keşfederek YouTube anahtar kelimelerinizi ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Keywrod Tool

Anahtar kelime bulma araçlarından biri de Keywrod Tool’dur. İsteğinize göre planlamanızı oluşturabileceğiniz site birçok özellikle birlikte gelmektedir. 

TubeBudyy 

YouTube anahtar kelime araçlarından bir diğeri olan TubeBudyy, ücretli ve ücretsiz olarak karşımıza gelirken aynı zamanda basit ve şık bir arayüzü bulunmaktadır.

Kparser

İsteğinize göre konum ve dil ayarlayabileceğiniz web sitesi ücretsiz YouTube anahtar kelime bulucuları arasında yer almaktadır.

VidIQ

Eklenti olarak karşımıza gelir ve beraberinde birden fazla özellik getirir.

YouTube Analytics

En iyi anahtar kelime buluculardan biri olan YouTube Analytics, anahtar kelime dağılımı hakkında bilgilendirme de bulunur.

Keyword Keg

Basit ve şık bir arayüze sahip olan web sitesi anahtar kelime bulmak için gayet ideal duruyor.

HyperSuggest

Listemizin son anahtar kelime bulucusu olan HyperSuggest, ücretsiz YouTube anahtar kelime bulabileceğiniz siteler arasında yer alır.

Ufkunuzu Açacak Takip Edilmesi Gereken YouTube Kanalları
İNTERNET

Ufkunuzu Açacak Takip Edilmesi Gereken YouTube Kanalları

2005 Yılında hayatımıza giren YouTube, ilerleyen yıllarda milyonlarca kullanıcının uğrak noktası oldu. Binlerce YouTube kanalı arasında en iyi YouTube kanallarını bulmak bir süre sonra oldukça zorlaşmakta ve insanların karşısına genellikle reklamı olan veya çok popülerler olan YouTube kanalları çıkmakta.

Bu içeriğimizde YouTube anahtar kelime bulabileceğiniz platformları sizler için derledik. Sizler bu listede hangi platformların yer almasını isterdiniz. Aşağıda bulunan yorumlar kısmında görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca YouTube MP3 dönüştürme nasıl yapılır? Meraklıları yazımıza göz atabilir. 

YORUMLAR