ESET Smart Security 9 Hem Cüzdanınızı Hem de Sistemlerinizi Koruyor

ESET, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerine yönelik ekstra bir güvenlik katmanı geliştirdi. ESET Smart Security 9 finansal işlemleri da koruma altın alıyor.

ESET Smart Security 9 Hem Cüzdanınızı Hem de Sistemlerinizi Koruyor

Güvenlik kaygısı nedeniyle finansal işlemler yapmaktan uzak duran kullanıcıların içini rahatlatacak bir haberimiz var.  ESET, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş işlemlerine yönelik özel bir güvenlik katmanı geliştirdi. ESET Smart Security 9 sürümü, parasal transferlerin güvenli ortamda yapılmasını sağlayan ‘Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması’ ile finansal işlemler son derece güvence altına alınıyorlar.

ESET'in yeni sürümü ESET Smart Security 9 dijital sistemleri hedef almış virüs, truva atı, solucan, rootkit, botnet, oltalama (phising) teknikleri, casus yazılımlar ve şifre-fidye programları gibi kötü amaçlı yazılımlara karşı son derece etkili yöntemlerle mücadele edebiliyor. ESET Smart Security 9 Windows 10 entegrasyonu sayesinde yeni nesil işletim sistemi taşıyan cihazlarla da uyumlu çalışıyor.

Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması Neden Bu kadar Önemli?

ESET, ABD ve İngiltere’de 2,000 kişi ile yaptığı araştırma ve anketlerde yetişkin kullanıcıların yüzde 30’unun güvenlik kaygısı nedeniyle parasal çevrimiçi işlemlerden uzak durduğunu tespit etmiş. Kullanıcıların bu kaygısına güvenli bir cevap vermek isteyen ESET, var olan siber suçluların tehditleri ışığında tasarlanıp geliştirilen ‘Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması’na sahip ESET Smart Security 9 sürümünü de bu hassas duruma göre özelleştirdi.

Günümüzde teknolojik finansal işlemlerin öneminin son derece arttığı göz önüne alınırsa bu kategoriye yönelik tehditlerin artmasının kaçınılmaz olduğu anlaşılabiliyor. ESET'in yeni sürümü ESET Smart Security 9 bu noktada önemli bir güvenlik boşluğunu son derece sağlam önlemlerle doldurabiliyor.

ESET Smart Security 9 İncelemesi
YAZILIM

ESET Smart Security 9 İncelemesi

ESET, Smart Security 9 ile güvenilir Smart Security uygulamasına büyük bir güncelleme yaptı. Yeni sürümle birlikte bir çok yeni özellik sizleri bekliyor.

ESET güvenlik sistemi ve ESET Smart Security 9 hangi özelliklerle geliyor?

ESET güvenlik sistemlerinin yeni sürümü ESET Smart Security 9, kullanıcılarını farklı siber tehditlere karşı yine farklı güvenlik katmanları kullanarak koruyor. ESET'in bu yeni sürümüyle beraber dijital finans işlemlerinde aşağıdaki özellikleri kullanıcılarına sunabiliyor.

  • Antivirus ve Antispyware – Virüs, solucan, Truva atı, bootnet, rootkit ve casus yazılım gibi hemen her türden çevrimiçi ve çevrimdışı tehdide karşı koruma sağlar ve zararlı yazılımların diğer kullanıcılara yayılmasını engelliyor.
  • Exploit Blocker (İstismar Önleyici) - Kullanıcıların sistemindeki web tarayıcılar, PDF okuyucular, e-postalar ya da MS Office bileşenleri gibi sıkça istismar edilen uygulama türlerinin davranışını takip edebiliyor ve şüpheli etkinlikleri saptıyor. ESET Smart Security 9 bu özelliği ile daha önceden bilinmeyen tehditlerin saptanmasına olanak veriyor.
  • Düşük kaynak tüketimi - Performansın yüksek kalmasını sağlıyor. Buna paralel olarak donanımın ömrünü uzatıyor. ESET Smart Security 9 son derece küçük güncelleme paketlerine sahip olduğu için internet bant genişliğinden de tasarruf sağlıyor.
  • Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Koruması - İnternet bankacılık sitelerinde kullanıcıyı otomatik olarak koruyor ve çevrimiçi ödeme yapıldıkça güvenliği artırıyor. ESET Smart Security 9 klavye ile tarayıcı arasında var olan iletişimi şifreleyebildiği için “keylogger” tarzı yazılımlardan cihazları koruyabiliyor.

  • Botnet Koruması – Kullanıcıların bilgisi olmadan bilgisayarlarından spam posta gönderilmesini ya da uzak sunuculardan gelen atakları engelleyen ESET Smart Security 9, olası tehditleri algılamak için ağ tabanlı koruma katmanları oluşturabiliyor. Algılanan her hangi kötü amaçlı iletişim durduruluyor ve kullanıcı da bu durumdan haberdar ediliyor.
  • Anti-Phishing Modülü - ESET Smart Security 9 kullanıcılarını oltalama tekniklerine karşı da koruyor. Yasal siteymiş gibi görünen sahte web finans siteleri tarafından gerçekleştirilen parola sorgulamaları, bankacılık bilgi talepleri gibi diğer önemli bilgileri ele geçirme çabalarını engelliyor.
  • Gelişmiş Bellek Tarayıcı (Advanced Memory Scanner) - ESET Smart Security 9 kötü amaçlı sürecin davranışını izleyebiliyor ve bellekte açıldıktan sonra tarama gerçekleştirebiliyor. Yoğun biçimde gizlenmiş kötü amaçlı yazılımların bile bulaşmasını etkili bu şekilde önleyebiliyor.
  • Vulnerability Shield (Güvenlik Açığı Kalkanı) - ESET Smart Security 9’nin bu özelliği aslında bir güvenlik duvarı uzantısı olarak tanımlanabilir. Ağ protokollerinde sık karşılaşılan zayıflıkları algılayan bu özellik sayesinde kötü amaçlı yazılımların yayılmasına karşı önemli bir koruma katmanı teşkil ediyor.
  • ESET Sosyal Medya Tarayıcısı – Sosyal medya tarafını atlamayan ESET Smart Security 9, sosyal medya hesabı olan kullanıcılarını ve onların arkadaşlarını hem Facebook hem de Twitter’da bulaşıcı içeriğe karşı koruyabiliyor.

  • ESET Destek 7/24  – ESET, 7 gün 24 saat canlı ve kesintisiz destek hizmeti sunuyor. ESET Smart Security 9 kullanıcıları 0850 221 37 38 numaralı telefondan ürünlerle ilgili teknik desteği istedikleri zaman dilimleri içerisinde alabiliyorlar.

ESET Smart Security Böyle Savaşır

Facebook, Kullanıcılarının Güvenliğini ESET İle Bir Basamak Yukarı Taşıyor

YORUMLAR