Facebook'ta Paylaşılan Fotoğraf Albümü Oluşturma

Bu rehberimizde en önemli anlarınızı yansıtan albümlerinizi, paylaşılan albüm olarak nasıl ayarlayacağınızı anlattık.

Facebook'ta Paylaşılan Fotoğraf Albümü Oluşturma

Facebook’un kısa bir süre önce duyurduğu Paylaşılan Fotoğraf Albümleri özelliği sayesinde, oluşturduğunuz bir albümü belirlediğiniz kişilerle paylaşabiliyor, onların albüme fotoğraf eklemelerini sağlayabiliyorsunuz. Bu rehberimizde en önemli anlarınızı yansıtan albümlerinizi, paylaşılan albüm olarak nasıl ayarlayacağınızı anlattık.

  • Öncelikle yeni bir albüm oluşturalım. Başlamak için Haber Akışınızın sol tarafında bulunan “Photos” sekmesine tıklayın.

  • Sayfanın sağ üstünde bulunan “Create Album” butonuna tıklayın ve bilgisayarınızdan albüme yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin.

  • Albüm bilgilerini girin ve “Post Photos” butonuna tıklayarak albümü oluşturma işlemini tamamlayın.

  • Sonraki ekranda albümünüzün üst kısmında “Make Shared Album” butonunu ve açıklamasını göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda oluşturduğunuz albüme fotoğraf yüklemesini istediğiniz kişilerin adlarını gireceğiniz bir ekran gelecek.

  • Albümünüzün gizlilik ayarını da belirledikten sonra “Save” butonuna tıklayarak belirlediğiniz kişilerle albümünüzü paylaşmış oluyorsunuz.

  • Paylaştığınız albüm akışınızda bu şekilde görünecektir:

Facebook’un bu yeni özelliği şu an için sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabiliyor ve dil ayarınızı İngilizce olarak ayarlamanız gerekiyor.

Yararlı Skype İpuçları

YORUMLAR