Fortnite V-Papel Nedir? Nasıl Satın Alınır?

Fortnite’da oldukça önemli bir yere sahip olan V-Papel nedir biliyor musunuz? Bu yazımıza göz atın ve V-Papel nedir, nasıl satın alınır hemen öğrenin.

fortnite-v-papel

Dünyayı kasıp kavuran bir oyun olan ve adından sürekli bahsettiren Fortnite milyonlarca oyuncuya sahip devasa bir oyun. Artık sadece battle royale türünde değil, içerisinde pek çok farklı oyun bulunduran Fortnite sürekli büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Fortnite denilince akıllara ilk olarak V-Papel geliyor. Peki V-Papel nedir? V-Papel nasıl satın alınır? Gelin sizler için anlatalım.

Fortnite V-Papel Nedir?

V-Papel, Fortnite’da çeşitli kozmetik ürünlerine sahip olmanız için gereken para birimidir. F2P oyunlarda sürekli görmeye alışkın olduğumuz bir sistem Fortnite’da da yer alıyor. Fortnite’da 1500’i aşkın skin bulunuyor. Gerçekten çok fazla değil mi? Neredeyse pek çoğuna sahip olmanız için V-Papel’e ihtiyacınız var.

Fortnite iPhone’a Nasıl İndirilir?
NASIL YAPILIR

Fortnite iPhone’a Nasıl İndirilir?

Ortalama 125 milyona yakın oyuncusu olan Fortnite, artık iPhone’a yüklenemiyor. Biz de sizlere App Store’dan kaldırılan Fortnite’nin yeniden resmi sürümünün iPhone’a indirilmesiyle ilgili bilgi vereceğiz.

Fortnite’da nasıl gözüktüğünüz çok önemlidir. Nasıl bir kişi olursanız olun eminiz ki sizin karakterinizi yansıtacak bir Fortnite karakteri illaki vardır. Öyle ki pek çok Fortnite oyuncusu tek bir karakter ile yetinmiyor, hoşuna giden pek çok karakteri toplayarak koleksiyon yapıyor.

Her oyuna farklı karakterle girmek isteyen pek çok oyuncu var. Haliyle daha fazla kostüm demek daha fazla V-Papel yani para demek. Eğer birkaç skin ile yetinecekseniz ne güzel ancak sürekli yeni skinler çıkıyor ve bazılarına gerçekten sahip olmak istiyorsunuz.

Fortnite Sistem Gereksinimleri Neler? Fortnite Kaç GB?
OYUN

Fortnite Sistem Gereksinimleri Neler? Fortnite Kaç GB?

Fortnite sistem gereksinimleri, battle royale türündeki popüler video oyununu oynamak isteyen kişiler tarafından merak ediliyor çünkü bilgisayardaki donanım, oyunun gereksinimlerini karşılamıyorsa donma ve kasma problemleri meydana gelir.

Bu noktada kullanıcılar kostümlerin oyunda avantaj elde etmek için kullanılıp kullanılamayacağını merak ediyor. Yani oyunda herhangi bir P2W öğe var mı yok mu diye. Görünen o ki kostümler sadece kozmetik amaçlı. Yani size ekstra bir avantaj sağlamıyor. Bu nedenle Fortnite Mağazası’ndan bir şeyler satın alırken endişelenmenize gerek yok.

fortnite-v-papel1

Fortnite V-Papel Nasıl Satın Alınır?

  • Öncelikle Fortnite’ı açın.
  • Ardından üstte, sağ tarafta bulunan V-Papel logosuna tıklayın.
  • Ardından satın almak istediğiniz V-Papel miktarına tıklayın.
  • Epic Games’in ödeme ekranı çıkacak.
  • İlgili yerlere kredi kartınızın numaralarını doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.
  • İşlemi onaylayın. Kısa bir süre içerisinde V-Papel’ler hesabınıza yüklenecek.

Fortnite Ne Demek?
OYUN

Fortnite Ne Demek?

Epic Games ve People Can Fly tarafından geliştirilen Fortnite, milyonlarca oyuncuya sahip devasa bir oyun.

V-Papel’ler ile direkt olarak skin satın almak yerine Fortnite Savaş Bileti de satın alabilirsiniz. Bazı özel kostümler sadece Savaş Bileti satın alan oyunculara verilir. Savaş Bileti’ne sahip olmak yetmez, bol bol oyun oynayarak kademenizi ilerletmeniz de gerekmekte.

Elbette Savaş Bileti satın aldığınızda birkaç güzel eşyaya sahip olabiliyorsunuz ancak genellikle en güzel ve nadir eşyalar Savaş Bileti’nin en yüksek kademelerinde açılıyor. Eğer Fortnite Savaş Bileti’ndeki yüksek kademedeki bir kostümü beğendiyseniz hem ödeme yapmalı hem de oyunu bol bol oynamalısınız.

Fortnite V-Papel nedir, nasıl satın alınır gibi sorulara cevap niteliğinde olan yazımızın sonuna geldik. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Sizler Fortnite oynuyor musunuz? Fortnite V-Papel satın alıyor musunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR