Genshin Impact Sistem Gereksinimleri Neler? Kaç GB?

Genshin Impact sistem gereksinimleri neler? Popüler oyun kaç GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuyor? Bu rehberde merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Eğer bilgisayardaki donanım bileşenleri, oyunun gereksinimlerini karşılamıyorsa kasma problemi yaşanır. Bu sebepten ötürü Genshin Impact sistem gereksinimleri, sorunsuz oyun deneyimi için çok önemlidir.

Bu rehberde yıllardır popülerliğini sürdürerek büyük başarı elde eden Genshin Impact oyununun ihtiyaç duyduğu donanım dahil olmak üzere merak edilen bazı soruları yanıtlayacağız. Rehberimize göz atabilir ve Genshin Impact'i PC kaldırır mı sorusunun cevabını öğrenebilirsiniz.

Genshin Impact Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 64 bit / Windows 8.1 64 bit / Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 ya da eş değeri
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GT 1030 veya daha iyisi
  • RAM: 8 GB
  • DirectX: 11

Genshin Impact Steam'e Gelecek mi?
OYUN

Genshin Impact Steam'e Gelecek mi?

Genshin Impact, miHoYo tarafından geliştirilen bir aksiyon-rol yapma oyunudur. 2020 yılında çıkan Genshin Impact, hem mobilde hem de PC’de oldukça sevilen bir oyun oldu.

Aksiyon rol yapma oyunları oynamaktan keyif alan oyunculara hitap eden Genshin Impact'in minimum ayarlarda oynanabilmesi için en az Intel Core i5 ya da eş değer işlemciye ve NVIDIA GeForce GT 1030 veya daha iyi bir ekran kartına ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca en az 8 GB RAM gerekiyor.

Genshin Impact Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 64 bit / Windows 8.1 64 bit / Windows 10 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i7 ya da eş değeri
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) veya daha iyisi
  • RAM: 16 GB
  • DirectX: 11

Oyunun yüksek ayarlarda oynanabilmesi için en az NVIDIA GeForce GTX 1060 (6 GB) veya daha iyi ekran kartına ve en az Intel Core i7 ya da eş değer işlemciye ihtiyaç duyuluyor. Ayrıca en az 16 GB RAM gerekiyor.

Genshin Impact Nasıl Oynanır?
OYUN

Genshin Impact Nasıl Oynanır?

Genshin Impact son dönemin en popüler oyunlarından bir tanesi. 2020 yılında çıkış yapan Genshin Impact hem maddi olarak hem de oyuncu sayısı bakımından büyük başarılar elde etti.

Genshin Impact Android Sistem Gereksinimleri

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 845, Kirin 810 veya daha iyisi
  • RAM: 4 GB ya da üzeri
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 ve üzeri

En İyi Genshin Impact Karakterleri
OYUN

En İyi Genshin Impact Karakterleri

Çok kısa bir süre içerisinde çok büyük başarılar ve gelirler elde eden Genshin Impact oyuncular tarafından oldukça sevildi.

Genshin Impact Kaç GB?

Genshin Impact oyununun bilgisayara yüklenebilmesi için en az 100 GB kullanılabilir alana ihtiyaç duyuluyor. Depolama tarafında yeterli miktarda boş alan yoksa program kaldırma aracı kullanarak bilgisayarda yüklü olan bazı oyunları ve programları silebilirsiniz.

Genshin Impact Benzeri 8 Oyun
OYUN

Genshin Impact Benzeri 8 Oyun

2020 yılında piyasaya sürülen Genshin Impact, oyuncular tarafından oldukça sevildi. Çok büyük bir ivme yakalayan Genshin Impact, daha önce hiç bu tarz oyun oynamamış insanlara bile ulaştı.

Bu rehberde Genshin Impact kaç GB sorusu dahil olmak üzere merak edilen bazı soruları yanıtladık. Söz konusu oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR