HTC Vive Pro 2 VR Özellikleri ve Fiyatı

HTC tarafından piyasaya sunulan yüksek donanıma sahip Vive Pro 2 VR’ın özellikleri nelerdir? İşte akıcı oyun deneyimiyle dikkat çeken HTC Vive Pro 2 VR!

HTC Vive Pro 2 VR, yüksek çözünürlüklü AMOLED ekrandan oluşuyor. Zengin renk seçeneklerine sahip olan sanal gerçeklik gözlüğü, oyunculara mükemmel oyun deneyimi sunuyor.

Oyuncuların yanı sıra HTC’nin bahsedilen sanal gözlüğü; eğitmenler, simülatörler gibi birçok kişi tarafından kullanılabilecek uygunluğa sahip. Ergonomik tasarıma sahip olduğu için konforlu bir kullanımı olan HTC Vive Pro 2 VR özellikleri nedir?

HTC Vive Pro 2 VR Özellikleri

  • Ekran: Çift AMOLED 3.5” diyagonal
  • Sensörler: Göz Rahatlığı Ayarı (IPD), SteamVR İzleme, Yakınlık, G-Sensörü, Jiroskop
  • Görüş Alanı: 110 derece
  • Ekran Yenileme Hızı: 90 Hz
  • Ekran Çözünürlüğü: Her göz başına 1440 x 1600 piksel, iki gözle birlikte 4896 x 2448 piksel
  • Bağlantılar: USB-C bağlantı noktası, Bluetooth

HTC Vive Pro 2 VR ekranı, geniş görüntü alanına sahiptir. Çift lensten oluşan hızlı geçiş sistemli LCD IPS paneli bulunuyor. Bu sanal gerçeklik gözlüğü, 120 derece gerçek görüş alanı sunuyor.

Bahsedilen sanal gerçeklik gözlüğü, kullanıcılarına etkileyici sanal gözlükler sunuyor. Bunun en önemli sebebi her iki gözün 2,5K gerçek RGB alt piksel ekran 5K çözünürlüklü hızlı geçiş panelinden oluşmasıdır.

Cihaz, yüksek çözünürlüklü ses sertifikasına sahip kulaklıklardan oluşuyor. Kutusundan çıkar çıkmaz hemen kullanılabilir. Sanal gerçeklik gözlüğü; Valve Index kontrolörleri, Vive kablosuz adaptör, 1.0-2.0 baz istasyonları ve Valve Index kontrolörleriyle çalışan SteamVR’le uyumlu çalışmaktadır.

HTC Vive Pro 2 VR Fiyatı

HTC Vive Pro 2 VR, kullanıcısının kafa hareketlerini izleyerek resmin gerçek zamanlı olarak değişmesini sağlar. HTC’nin sanal gerçeklik gözlüğünün bir diğer dikkat çeken özelliğiyse yönlerin takibini sağlayan jiroskopa sahip olmasıdır.

Kullanıcının bir yerlere çarpmasını önlemek için pozisyon takibi özelliği geliştirilmiştir. Bu özellik sayesinde kullanıcıların bulunduğu ve gittiği yerler takip edilerek onların güvenli kalması sağlanıyor.

Kablosuz olarak kullanılabildiği için kullanıcıya hareket özgürlüğü sunuyor. Yüksek teknolojik özellikleriyle birçok kişinin dikkatini çeken bu sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatı 50.700 TL.

Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi Sanal Gerçeklik (VR) Oyunları
OYUN

Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi Sanal Gerçeklik (VR) Oyunları

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte oyun sektöründe de çeşitli atılımlar yapılıyor. Son dönemde yaşanan en büyük atılımlardan biri de sanal gerçeklik (VR) oyunları.

Sizce HTC Vive Pro 2 VR’nin özellikleri ve fiyatı arasında bir denge var mı? Görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR