Instagram'da Yakın Arkadaşlar Listesi Nasıl Oluşturulur?

Instagram'da hikayelerinizi yalnızca seçtiğiniz kişilerle paylaşabilmenizi sağlayan Yakın Arkadaşlar özelliğinin kullanımını anlatıyoruz.

Instagram'da Yakın Arkadaşlar Listesi Nasıl Oluşturulur?

Instagram’ın geçtiğimiz günlerde kullanıma sunduğu “Yakın Arkadaşlar” özelliği, hikayelerinizi yalnızca seçtiğiniz kişilerle paylaşmanıza olanak tanıyor. Bizler de bu rehberimizde, Instagram'da “Yakın Arkadaşlar” listesi nasıl oluşturulur? sizlere anlatıyoruz.

Instagram’da hikayelerinizi bazı takipçilerinize gizlemek veya belirlediğiniz takipçilerinize göstermek istiyor olabilirsiniz. Aile ve akrabalarınız ile takipleşiyorsanız bu ayarlamaları yapmak durumunda kalabilirsiniz. Hikaye ayarlarını kullanarak, hikayelerinizi seçtiğiniz kişilerden gizleyebilmeniz mümkün. Ancak, geçtiğimiz günlerde kullanıma sunulan Yakın Arkadaşlar özelliği ile artık daha pratik bir şekilde hikayelerinizi rahatlıkla paylaşabiliyorsunuz. İsterseniz bu özelliğin kullanımına bir göz atalım.

Instagram yakın arkadaşlar

İlk olarak Instagram’da profilinize girdikten sonra sağ üst köşedeki menüye tıklıyoruz. Burada yer alan Yakın Arkadaşlar butonuna tıklıyoruz.

Instagram yakın arkadaşlar listesi oluşturma

Açılan sayfada takip ettiğiniz kullanıcıların listesini görebilirsiniz. Hemen sağ tarafta bulunan Ekle butonuna tıklayarak arkadaşlarınızı bu listeye dahil edebilirsiniz.

Instagram yakın arkadaşlar listesi

Yukarıdaki menüde yer alan Listen sekmesine geçiş yaparak, listenizi gözden geçirebilirsiniz. Yakın Arkadaşlar listenize ekleyeceğiniz kişileri tamamladıysanız, sağ üst köşedeki Bitti butonuna tıklayabilirsiniz.

Instagram yakın arkadaşlarla hikaye paylaşma

Hikaye paylaşımı yaparken bu özelliğin kullanımı için, ana sayfadaki Hikayen butonuna tıklıyoruz ve paylaşmak istediğimiz içeriği seçtikten sonra sol altta bulunan Yakın Arkadaşlar butonuna tıklıyoruz. Artık, Hikayenizi sadece biraz önce seçtiğiniz arkadaşlarınız görebilecektir.


İşte Instagram'ın En Çok Kazananları
SOSYAL MEDYA

İşte Instagram'ın En Çok Kazananları

Son yıllarda sosyal medyanın popülerleşmesiyle birlikte bu mecradan yüksek miktarda para kazananlar da artmaya başladı. Servis Hopper HQ yaptığı araştırma kapsamında Instagram'ın en çok kazanan isimlerini sıraladı.


Instagram Hesap Doğrulama (Mavi Tik Alma) Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

Instagram Hesap Doğrulama (Mavi Tik Alma) Nasıl Yapılır?

Görüntü tabanlı sosyal medya platformu Instagram, mavi tik alma işleminin yapılabilmesine imkân tanıyor ancak bunun için bazı adımların sırasıyla uygulanması ve belirli bir ücret ödenmesi gerekiyor.

YORUMLAR