Instagram'da Tüm Zamanların En Çok Beğenilen Fotoğrafları

Instagram’da 2014 yılında en çok beğeni alan ve takip edilen fotoğrafları

Instagram'da Tüm Zamanların En Çok Beğenilen Fotoğrafları

Fotoğraf çekip bunu sosyal medyada paylaşmak artık doğal bir davranış. Ne yaparsak yapalım, nereye gidersek gidelim  mutlaka fotoğraf çekip Instagram'da paylaşmayı seviyoruz. İşte Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafları.

En bilinen özçekim

Ellen Degenees'in Oscar töreninde çektiği özçekim. Bu fotoğraf sosyal medyada da en çok paylaşılan fotoğraf olmuştu.

En çok takipçi alan özçekim

Kim Kardashian yaklaşık 25 milyon takipçiye sahip. Paylaştığı özçekimler sosyal medyanın dilinden düşmüyor.

En çok beğeni alan fotoğraf

Listeye bu kategoride de girmeyi başaran isim yine Kardashian. Zaten Kim Kardashian'ın Instagram Kraliçesi unvanı var. Bu yüzden onu lstede ara sıra görmek kimseyi şaşırtmasın. Kardashian ve Kanye West evlilik töreni en çok beğeni alan fotoğrafların başında geliyor, tam 2.4 milyon beğeni almış.

Instagram’ın en yüksek makam fotoğrafı

Michelle Obama Instagram hesabı açan ilk ABD Başkan eşi oldu. First Lady açtığı hesaba Barack Obama ile evlilik resimleri koyunca ABD halkının yüreği ısınıverdi. 

En teknolojik Instagram hesabı

NASA'nın Instagram hesabı Kim Kardashian ile yarışamıyor belki, ama en çok izlenen ve beğeni toplayan 'ilginç' fotoğrafların olduğu, takip edilen tek bilim sitesi olarak listeye girdi.

En güçlü ve sosyal medyada ses getiren kadın fotoğrafı

Anneliğin zaman, mekan ve durum koşullarının uygun olmasını beklemeden gerçekleştirilmesi gereken, kutsal bir görev olduğunu anlatan bu fotoğraf Instagram'da tüm annelerin ve kadınların özgürlük sembolü haline geldi. Instagram, bebeğini emziren Heather Bays'in bu fotoğrafını önce yasakladı ve hesaba erişimi engelledi. Bunun üzerine Bays sosyal medyada başlattığı kampanya ile kadın ve annelik haklarının yer ve zaman tanımayacağını ifade edip, Instagram ve Facebook’u cinsiyetçilikle suçlayınca sosyal medyadan büyük destek aldı. Instagram geri adım atmak zorunda kaldı. 

En romantik fotoğraflar

Murad Ossman isimli fotoğrafçının kız arkadaşını elinden tutup dünyayı dolaştığı fotoğraflar Instagram'da 2 milyon takipçi buldu. Proje o kadar başarılıydı ki taklitleri hemen Instagram'ı doldurdu.

 

Instagram'ın en beğenilen ev hayvanları

Elbette insanlar kadar ev hayvanlarının da Instagram'da rekabete girmesi kaçınılmazdı. Ev hayvanlarının resimlerini Instagrama yığanlar arasından hiç kimse köpek Boo ve kedi Smashball'un yeri doldurulamadı. Boo'yu takibe alan kullanıcıların yorumlarının yüzde 94’ü böyle bir köpek istedikleri ile ilgili oldu. Öte yandan kedi Smashball'un Instagram hesabında, asık suratlı tatlı hayvan dünyanın en ünlü insanları ile poz verdi ve bir anda popüler oluverdi.  

Intagram'ın en popüler yer bildirimi ve kent fotoğrafları

Instagram'da kullanıcıların en çok yer bildiriminde bulunup, fotoğraf paylaştıkları coğrafi nokta ABD’de Disneyland, İngiltere’de Londra ve Londra Köprüsü oldu. Müzeler arasında ise, en çok fotoğrafı paylaşılan müze Louvre Müzesi olarak kayıtlara geçti.


Instagram Nedir ve Nasıl Bu Kadar Popüler Oldu?

Yeni Başlayanlar İçin Instagram İpuçları

Instagram'daki Resim Başlıkları Artık Düzenlenebiliyor

Akıllı Telefonlarla Süper Fotoğraflar Çekmenin Sırları

Instagram'daki Resim Başlıkları Artık Düzenlenebiliyor

YORUMLAR