iPhone'da Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

iPhone'da silinen fotoğrafları geri getirme işlemini uygulamak için neler yapılmalı? Bu yazıda silinen görselleri nasıl geri getirebileceğini öğreneceksiniz.

iPhone'da silinen fotoğrafları geri getirme işleminin nasıl gerçekleştirileceğini merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırladığımız rehberde yer alan adımları sırası ile uygulayarak cihazınızda silinen görselleri geri getirebilirsiniz.

Veri kaybı, iPhone kullanıcılarının da karşılaştığı sorunların başında geliyor. Yanlışlıkla silme, iOS güncellemesi, fabrika ayarlarına sıfırlama, iPhone’un çökmesi, kilit şifresini unutma, su kaçması gibi durumlar veri kaybına neden olabilir.

iPhone Diğer Sistem Verileri Nasıl Silinir?
MOBİL

iPhone Diğer Sistem Verileri Nasıl Silinir?

iPhone diğer sistem verileri silme nasıl yapılır? Bu yazıda akıllı telefonların dahili depolama alanının dolmasına yol açan söz konusu verileri nasıl sileceğinizi açıkladık.

Tüm fotoğraflarınız, videolarınız, mesajlarınız, WhatsApp sohbetleriniz, rehberiniz ve daha fazlası gidebilir. Bu noktada eğer iTunes/iCloud yedeğiniz yoksa, iPhone veri kurtarma programları hayat kurtarır.

Bu blog yazımızda yeni bir iPhone kullanıcısının da rahatlıkla kullanabileceği bir iPhone veri kurtarma programından bahsedeceğim. Sadece 3 adımda iPhone’da silinen fotoğrafları ve diğer verileri geri getirmeniz mümkün.

iPhone modellerinde zaman zaman yazılımsal sorunlardan kaynaklı veri kayıpları yaşatabiliyor. Çoğu kullanıcı iCloud veya iTunes ile yedekleme yapmıyor ve iPhone’da silinen verileri nasıl geri getirebileceklerini soruyor.

Eğer hiç yedek almadıysanız veya iOS güncellemesi yaptığınızdan eski yedeği kullanamıyorsanız, fotoğraflar, numaralar, WhatsApp mesajları başta olmak üzere silinen verileri kurtarmanın tek yolu iPhone veri kurtarma programı.

iPhone'da Silinen Fotoğrafları Geri Getirme Adımları Neler?

  • Recover from iOS Device programını indirin.
  • Programı bilgisayarınıza yükleyin.
  • "Start" butonuna basın.
  • "Photo" seçeneğini seçin.
  • iPhone'unuzu bilgisayarınıza bağlayın.
  • "Scan" butonuna tıklayın.
  • "Only Show the Deleted" seçeneğini etkinleştirin.
  • Fotoğrafları seçin.
  • "Recover" butonuna basın.
  • Fotoğraflarınız seçtiğiniz klasöre kaydedilecek.

Akıllı telefon kullanıcılarının bir kısmı, zaman zaman birtakım problemler ile karşı karşıya kalabiliyor. Bu problemler arasında veri kaybı da yer alıyor. Yaşanan veri kaybı sonucunda cihazda yer alan fotoğraflar silinebilir. Bunun sonucunda kullanıcılar, silinen görselleri nasıl geri getireceğini merak ediyor.

Windows ve Mac için birçok iPhone veri kurtarma programı mevcut. Dolayısıyla seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. iPhone’da silinmesi muhtemel tüm verileri desteklemesi, iCloud ve iTunes

yedeklemelerini görüntüleme, dışa aktarma ve seçme imkânı vermesi ve teknik bilgi gerektirmemesi nedeniyle iMyFone D-Back iPhone Data Recovery tercihimiz oldu. Ayrıca iPad ve iPod da destekliyor.

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery programı ile silinen veya kaybolan verileri kurtarmak gerçekten çok kolay. İlk adımda kurtarma modunu seçiyorsunuz (Akıllı Kurtarma, iOS Cihazlardan Kurtarma, iCloud ve iTunes Yedeğinden Kurtarma).

İkinci adımda Tara’ya tıklayıp verileri ön izliyorsunuz. Son adımda kurtarılacak öğeleri seçip veri kurtarma işlemini tamamlıyorsunuz. Bir örnek teşkil etmesi açısından iPhone silinen fotoğrafları geri getirme nasıl yapılıyor? bir bakalım.

iTunes veya iCloud yedeğiniz yok ve iPhone’unuzdaki fotoğraflar silindi ne yapacaksınız? Programı açın ve “Recover from iOS Device”ı seçip Start’a tıklayarak devam edin.

Fotoğrafları kurtaracağınızdan “Photo” seçimini yapın ve Next’e tıklayarak devam edin.

iPhone’unuzu bilgisayarınıza bağlayın ve ardından Scan’e tıklayın. Bu aşama iPhone’unuzda ne kadar fotoğraf bulunduğuna bağlı olarak uzun veya kısa sürecek.

Tarama tamamlandığında “Only Show the Deleted” butonunu etkinleştirin. Fotoğrafları ön izleyin ve ihtiyacınız olanları seçin. Ardından “Recover” butonuna tıklayın. Fotoğraflarınız seçtiğiniz klasöre kaydedilecektir.

İşte iPhone’da silinen fotoğrafları geri getirmek bu kadar basit! Silinen WhatsApp mesajlarını geri getirmek için de aynı adımları izliyorsunuz. Aşağıda videolu olarak da görebilirsiniz:

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery Özellikleri Neler?

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery programını aşağıdaki durumlarda kullanabilirsiniz:

  • iPhone silinen mesajları görme ve geri getirme
  • iPhone silinen numaraları (rehberi) geri getirme
  • iPhone silinen fotoğrafları geri getirme
  • iPhone silinen videoları geri getirme
  • iPhone silinen WhatsApp konuşmalarını (mesajlarını) geri getirme
  • iPhone silinen arama geçmişini görme
  • iPhone silinen notları geri getirme (kurtarma)
  • iPhone silinen Safari geçmişi bulma ve geri getirme
  • iPhone silinen ses kaydını geri getirme

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery isimli program, fotoğraf geri getirmenin yanı sıra pek çok sorunu çok kolay ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturur. Programın çözdüğü sorunlar arasında silinen mesajları görme ve geri getirme, silinen numaraları geri getirme, silinen video geri getirme, silinen arama geçmişini görme ve daha fazlası mevcut.

 

Desteklenen Cihazlar
iPhone iPad iPod Touch
iPhone 13 serisi, iPhone 12 serisi, iPhone 11 serisi, iPhone Xs serisi, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8/8 Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 6 serisi, iPhone 5 - iPhone 4 Tüm iPad Air, iPad mini, iPad Pro ve iPad modelleri iPod Touch 6,iPod Touch 5, iPod touch 4, iPod Touch 3, iPod Touch 2, iPod Touch 1

Oldukça kullanışlı bir program olan iMyFone D-Back iPhone Data Recovery, çok fazla sayıda cihazı destekliyor. Desteklenen cihazlara yukarıdan göz atabilirsiniz. Yukarıda da gördüğünüz üzere program, iPhone’un yanı sıra iPod ve iPad cihazlarını da destekliyor. Dolayısıyla söz konusu cihazlarda veri kaybı yaşamanız halinde program sayesinde silinen verileri kurtarabilirsiniz.

iMyFone D-Back iPhone Data Recovery Programı Neden Seçilmeli?

  • Doğrudan cihazdan kurtarma
  • Kurtarılacak verileri seçme
  • iTunes yedeğini ön izleme
  • iCloud yedeğini dışa aktarma ve verileri kurtarma
  • Verileri kısa sürede kurtarma
  • iOS sorunlarını çözme
  • Kolay kullanım

Başarılı bir arayüze sahip olan program, bu sayede kullanıcılara çok kolay bir kullanım imkânı sunuyor. Doğrudan cihazdan kurtarma işlevinin yer aldığı yazılımda iTunes yedeğini ön izleyebilirsiniz. Verileri kısa süre içerisinde kurtarabilmenize olanak tanıyan program iOS sorunlarını hızlı bir şekilde çözer.

YORUMLAR