iPhone'unuzun Hoparlöründen Çıkan Sesi Nasıl Arttırabilirsiniz?

iPhone ses yükseltme işleminin gerçekleştirilmesi için bazı adımların uygulanması gerekiyor. Rehberimizdeki adımlar sayesinde bu işlemi tamamlayabilirsiniz.

iPhone ses yükseltme işlemi nasıl yapılır? Bu işlem sayesinde iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuzun hoparlöründen daha yüksek düzeyde sesin çıkmasını mümkün hale getirebilirsiniz. Hazırladığımız rehberde yer alan adımları uygulayarak söz konusu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 

iPhone'larımızdan müzik dinlemek en büyük zevklerimizden biri ancak bazen bunu kulaklık ile değil de hoparlör ile yapmak istiyoruz ya da hoparlörü kullanma ihtiyacı duyuyoruz. Tabii bu hoparlörden gelen seslerin belirli bir düzeyi var. Şimdi bu ayarları biraz kurcalayalım ve ses seviyesinde ciddi bir farkı yakalayalım.

iPhone'da Ücretsiz Müzik İndirme Nasıl Yapılır?
MOBİL

iPhone'da Ücretsiz Müzik İndirme Nasıl Yapılır?

iPhone müzik nasıl indirilir? Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi hizmetleri pahalı buluyorsanız iPhone'a bedava müzik indirme yollarını araştırıyor olabilirsiniz.

Başlamadan önce belirtmekte fayda var. Yapacağımız ayar illegal herhangi bir şey içermemektedir. Apple'ın sunduğu ayarların sınırları dışına çıkmayacağız. Hazırladığımız rehberde bulunan adımları uyguladığınız takdirde iOS işletim sistemine sahip olan cihazınızın hoparlöründe ses artışı yaşanacaktır.

iPhone Ses Yükseltme Adımları Neler?

  • Ayarları açın.
  • Müzik kategorisine girin.
  • Çalma bölümünden "EQ" menüsünü açın.
  • "Geç Vakit" seçeneğini seçin.

iOS işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuzun hoparlöründen az ses geliyorsa ve bu ses düzeyini arttırmak istiyorsanız bazı adımları uygulamanız gerekiyor. Bu adımları uygulamanız halinde cihazınızın hoparlöründe ses artışı meydana gelecektir.

Söz konusu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak akıllı telefonunuzun ayarlar sayfasını görüntüleyin. Daha sonra Müzik kategorisini açın. Açılan sayfa üzerinden Çalma bölümündeki EQ menüsüne girin. Son olarak "Geç Vakit" seseçeneğini aktif hale getirin. Bu adımları uygularken problem yaşayan iPhone kullanıcıları için görsellerle daha detaylı bir şekilde anlattık.

Öncelikle "Ayarlar"a giriyoruz. Sonrasında "Müzik" kısmında "Çalma" sekmesinden "EQ" ayarlarına giriş yapıyoruz.

"EQ" ayarlarına girdikten sonra burada bizleri ses profilleri karşılayacak. Bu profillerden "Geç Vakit" adlı ayarı seçiyoruz. 

Bunu yaptıktan sonra denemek için bir müzik açabilirsiniz. Farkı çok rahat hissedeceksiniz. Ancak bu ayar sadece Apple Music'te çalışmıyor, bunu da söylemeden geçmeyelim. Spotify, Deezer gibi her müzik uygulamasında kullanabilirsiniz. 

Dinlediğiniz müziğin türüne göre farklı ses profilleri denemeniz de gerekebilir. Bu ayar ile genel bir ses artışı sağlayabilirsiniz. Her müzik türünde kaliteli bir ses alamayıp, ses kalitesinde bozulmalar da yaşayabilirsiniz.

iPhone Ses Açma Kapama Nasıl Yapılır?

  • Ayarları açın.
  • "Ses ve Dokunuş" bölümüne girin.
  • "Zil sesi ve uyarılar" kısmındaki düzeyi arttırın veya azaltın.

iPhone 7 veya sonraki modele sahipseniz ilk olarak ayarlar sayfasını açın. Daha sonra "Ses ve Dokunuş" bölümüne girin. Eğer daha eski bir cihaza sahipseniz ayarlar menüsünden Sesler kategorisine girmeniz gerekiyor. Bu işlemin ardından "Zil sesi ve uyarılar" kısmındaki düzeyi arttırın ya da azaltın.

iPhone modellerinde cihazın yan kısmında yer alan anahtar sayesinde fiziksel olarak sesli ve sessiz modlar arasında geçiş yapabilmek mümkün. Eğer telefonunuz sessiz moddaysa cihazınızın sesini açmak için yan tarafta bulunan anahtarı hareket ettirin. Böylelikle sessiz ve sesli mod arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz.

YORUMLAR