Just Cause 3 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Aksiyonun ve maceranın hız kesmediği Just Cause 3’ü Türkçe altyazı ile oynamak istiyorsanız bu yazımıza göz atın.

just-cause-3-turkce-yama

Adrenalin dozu yüksek bir oyun serisi olan Just Cause yıllar geçtikçe gelişen bir seri. Just Cause 3 ise bu serinin en çok beğenilen oyunlarından biri. Pek çok DLC ile zenginleştirilen Just Cause 3 hikayesi ve oynanışı ile bizlere yine aksiyon dolu saatler geçirecek.

Eğer siz de bu oyunun hikeyesini en iyi şekilde anlamak ve tüm metinleri okumak istiyorsanız Just Cause 3 Türkçe yama kurmak isteyebilirsiniz. Böylece dil bariyerine takılmadan oyundan maksimum verim alabilirsiniz. Just Cause 3 Türkçe yama yüklemek çok kolay. Aşağıdaki adımları sırasıyla uygulayarak siz de Just Cause 3 Türkçe yama yükleyebilirsiniz.

Just Cause 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • Öncelikle Just Cause 3 Türkçe yama dil dosyasını indirin.
  • Ardından indirdiğiniz .exe uzantılı dosyayı yönetici olarak çalıştırın.
  • Kurulum adresini oyunun kurulu olduğu dizin olacak şekilde ayarlayın.
  • Just Cause 3 Türkçe yama çok kısa bir süre içerisinde bilgisayarınıza yüklenmiş olacak.

Just Cause 3 Hakkında

Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanan Just Cause 3 açık dünyaya sahip bir aksiyon/macera oyunudur. TPS bakış açısına sahip bir olan Just Cause 3’de yıkım ve adrenalin her zaman en üst seviyededir.

Yine Rico Rodriguez isimli ana karakterimizi yönetiyoruz ve Medici adlı hayali bir Akdeniz adasında kendimizi buluyoruz. Bu bölgedeki rejimi devirmek ve özgürlüğü geri kazanmak için çeşitli görevler yapıyoruz.

Şimdiye kadarki en geniş Just Cause haritalarından biri olan bu oyunda silah ve araç çeşitliliği de son derece fazla. Uzun saatler boyunca oynayabileceğiniz bu oyunda yapılabilecek pek çok şey var. Görevleri tamamlamak ve hikayeyi devam ettirmek ana önceliğimiz olsa da etrafı keşfedip bambaşka maceralara da atılabilirsiniz.

Tüm Zamanların En İyi TPS Oyunları
OYUN

Tüm Zamanların En İyi TPS Oyunları

TPS (Third Person Shooter) oyunları, pek çok kişinin ilgisini çeken bir oyun türüdür. Özellikle de FPS oyunları ile pek arası olmayan kişiler genellikle TPS oyunlarına daha çok rağbet gösteriyor.

Önceki oyunlara göre çok daha iyi mekanikler barındıran bu oyunda grappling hook ve wingsuit gibi ekipmanlara sahibiz. Bu ekipmanlar sayesinde adeta bir süper kahramana dönüşüyoruz ve gökyüzünde istediğimiz gibi hareket ederek estetik bir şekilde düşmanlarımızı ortadan kaldırabiliyoruz.

Just Cause 3, 2015 yılında çıkan bir oyuna göre fena olmayan grafiklere sahip. Açık dünya olarak son derece tatmin edici bir çevre sunan Just Cause 3 sıkılmadan uzun saatler boyunca oynayabileceğiniz son derece eğlenceli bir oyundur. Just Cause 3 Türkçe yama sayesinde de hikayeyi rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Just Cause 3 Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz bu serinin oyunlarından kaçını oynadınız? Just Cause 3 Türkçe yama nasıl olmuş? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR