League of Legends'ın En iyi Oyuncuları Fnatic Türkiye'ye Geliyor

Dünyanın en çok oynanan ve en popüler MMO oyunlarından birisi olan League of Legends sürprizlerine devam ediyor. Türkiye piyasasına büyük bir önem verdiğini Türkiye’ye açtıkları Riot Games ofisi ve League of Legends’ın Türkiye’ye özel açılmış sunucuları i

League of Legends'ın En iyi Oyuncuları Fnatic Türkiye'ye Geliyor

Dünyanın en çok oynanan ve en popüler MMO oyunlarından birisi olan League of Legends sürprizlerine devam ediyor. Türkiye piyasasına büyük bir önem verdiğini Türkiye’ye açtıkları Riot Games ofisi ve League of Legends’ın Türkiye’ye özel açılmış sunucuları ile kanıtlayan ekip Türkiye’ye verdikleri önemi GameX’e katılarak bir kez daha gösteriyor.

League of Legends DotA benzeri başarılı bir yapım oyundan kısaca böyle bahsedebiliriz. Özelliklede ülkemizde açılan Riot Games ofisi ile birlikte Türkiye’de de popülaritesi artmaya başlayan League of Legends bu yıl İstanbul’da düzenlenecek olan ve Tamindir’in de standı bulunacak olan GameX fuarına katılacak. Fuara boş boş katılmaktansa fuar alanında heyecan yaratacak bir etkinlik düzenlemeyi düşünen League of Legends’ın Türk oyunculara bir sürprizi var.

League of Legends Fragmanı
OYUN

League of Legends Fragmanı

Valve'ın dünyaca ünlü gerçek zamanlı strateji oyunu olan DotA’ya benzerliği ile dikkat çeken

Dünyanın en önemli ve en iyi League of Legends takımı olarak gösterilen Fnatic GameX fuarında Türk oyunculara karşı mücadele verecek. Kazandığı zaferler ile adını bu oyunun dünyasına altın harfler ile kazıyan Fnatic ekibi 4-7 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da Türk League of Legends oyuncularına karşı mücadele verecek. League of Legends sadece mücadele şansı değil aynı zamanda sürpriz bir büyük ödül ile GameX fuarında gövde gösterisi yapacak.

Bu kıyasıya mücadeleye tanık olmak için sizde 4-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar’da düzenlenecek olan GameX fuarına davetlisiniz. League of Legends için düzenlenen Türkiye turnuvasında birinci olan ekip dünyanın en iyi League of Legends oyuncularının bulunduğu ve kendilerinin de hayranlıkla izledikleri Fnatic ekibi ile karşı karşıya gelecekler. Büyük ödüllü League of Legends turnuvasının şampiyonlarına aslında böylesi bir organizasyon en büyük ödül diyebiliriz.

Dünyanın en çok oynanan PC oyunu olarak lanse edilen League of Legends’ın birçok uluslararası turnuvasından 60’a yakın birincilik elde eden ve e-spor organizasyonlarında adlarını dünyaya sık sık duyuran Fnatic ekibi yine League of Legends için Türkiye’de. Dünyada en çok oynan PC oyunu olan League of Legends ülkemizde de, özelliklede resmi sunucularının açılmasıyla birlikte artık çok daha fazla rağbet görmeye başlayacak gibi.  Özelliklede böyle organizasyonların League of Legends’ın isminin duyulmasında büyük payı olacağı bir gerçek.

Dünyanın en çok oynanan oyunun en iyi oyuncuları olarak kabul edilen Fnatic ekibinden biraz bahsedecek olursak; Kendileri birçok farklı ülkeden bu tür organizasyonlara katılarak takımlarını oluşturuyorlar. Sadece League of Legends ve benzeri oyunları oynayarak hayatlarını kazanan bu insanlar İngiltere, Avustralya, Güney Kore ve Danimarka gibi ülkelerden gelerek bu takıma can veriyor. Takım içinde her oyuncunun birbirinden farklı lakapları ve birbirine senkronize olan farklı görevleri bulunuyor. Kısacası League of Legends’ın en iyi oyuncuları bu unvanlarını hakkediyor ve gerçek anlamda bir takım olarak hareket ediyorlar.

Fnatic ekibine mensup oyunculardan bahsedecek olursak; Takımın en geç oyuncusu Finlandiya vatandaşı henüz 16 yaşında olan bir oyuncu. Kendisine “Cyanide” lakabını veren oyuncu takımın ve belki de dünyanın en iyi League of Legends tank oyuncusu olarak dikkat çekiyor. Takımın stratejik elemanlarından birisi olan Cyanide arkadaşlarını her türlü gelen tehdide karşı koruyabilecek ve püskürtebilecek yetenekte birisi.

Bir diğer önemli oyuncuları ise 20 yaşında olan İspanyol vatandaşı kendisine” xPeke” lakabını veren bir oyuncu.  Ani ve hızlı oyun kurucusu olan İspanyol xPeke sağladığı hızlı stratejileri ile takımının kalbi niteliğinde başarılı bir oyuncu. Kendisi birçok oyunda takımının kaderini değiştirmeyi başarmış bir solo oyuncudur. League of Legends’da sağladığı oyun performansı ile her zaman izleyenlerini şaşırtmayı başaran xPeke GameX’te de bizleri şaşırtacaktır.

Başka bir oyuncuda “sOAZ” lakabında bir oyuncu. Avrupa’dan katılan sOAZ daha önce başka bir başarılı takım olan aAa’dan Fnatic’e transfer olmuş bir oyuncudur. Avrupa’nın en iyi ve en başarılı dijital oyun takımları arasında yer alan aAa’nın en iyi oyuncusu olarak dikkat çeken 18 yaşındaki sOAZ Fnatic’te kendine yer buldu ve şimdi takımın vazgeçilmez oyuncularından birisi.

Fnatic takımı aslında League of Legends turnuvalarına katılarak bir nevi 2020 olimpiyatlarına hazırlanmış oluyor. Olimpiyat ile League of Legends’ın alakasını merak ediyorsanız açıklaması çok basit. E-spor adı altında olimpiyatlarda bir spor dalı olarak yer alma ihtimali güçlü olan League of Legends’ı 2020 olimpiyatlarında görmeyi umuyoruz. 10 milyondan fazla hayranı bulunan bu spor dalı Olimpiyatlara çok şey katacaktır ve olimpiyatları bambaşka bir boyuta taşıyacak. League of Legends ve Fnatic ekibi Tamindir’de katılacağı GameX fuarında 4-7 Ekim tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar’da olacak.

YORUMLAR