Müzisyenler için En İyi 7 Android Müzik Uygulaması

Müzisyenler ve müzikle ilgili kişiler için geliştirilen en iyi 7 Android uygulamasını sizler için listeledik. Uygulamaları incelemek ve indirmek için bloğumuz göz atın.

Müzisyenler için En İyi 7 Android Müzik Uygulaması

Günümüzde hemen hemen her şeyin yavaş yavaş mobil dünyaya taşınmaya başladığı bir gerçek. Fakat ilk düşündüğünüzde pek akıl erdiremesenizde, gördükten sonra şaşırabileceğiniz gelişmiş müzik uygulamaları sayesinde, müzisyenler Android telefon ve tabletlerini kullanarak hem kendi özel müziklerine oluşturabiliyor hem de pratik yapabiliyor.

Müzisyenler için seçilen en güzel 7 Android uygulamasına yer vereceğimiz bu yazımızda yer alan Andorid uygulamaları sayesinde farklı müzik işlerinizi hem profesyonel olarak hem de gayet rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. Lafı çok da uzatmadan hemen sıra sıra uygulamaları açıklayalım. Uygulamaların hepsinin altında indirme bağlantıları da yer alıyor.

Guitar Tuner Free

Gitarlarının akortlarını Android telefon ve tabletlerini kullanarak kolayca yapmak isteyen kullanıcıların ilgisini çekebilecek olan gelişmiş bir gitar akort uygulaması. Klasik, akustik ve elektro gitarlarınızın akortlarını yapabilme olanağı sunan uygulama, profesyonel gitaristler tarafından da kullanılabilecek kadar gelişmiş ve başarılı bir uygulama. Şık bir tasarıma sahip olan uygulama içerisinde yer alan oyunlar sayesinde gitar çalmayı da öğrenebiliyorsunuz.

Lyrically

Adından da anlaşılacağı üzere Lyrically bir şarkı sözü uygulaması. İçerisinde 1 milyondan fazla şarkının sözünü barındıran uygulama hem amatör hem de profesyonel müzisyenler tarafından kullanılabilecek şekilde geliştirilmiş. Zaman zaman en büyük sanatçıların bile şarkı sözlerini unutabildiğini düşündüğümüzde uygulamanın yararlı olacağını söyleyebilirim.

Çalan şarkıları algılayarak şarkı sözlerini size otomatik olarak sunabilen uygulama sayesinde şarkı adı girmeden hemen dinlediğiniz ya da çalan şarkıların şarkı sözlerinize kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Pro Metronome

Günden güne daha da gelişen akıllı telefon ve tabletlerimizde metronom bulundurmamızı sağlayan bu uygulama, pek çok metronom uygulaması olmasına rağmen diğerlerinden bir kaç adım önde olan bir uygulama. Kullanıcılarına farklı zamanlama stili seçme özgürlüğü sunan Pro Metronome, özellikle pro versiyonunu satın alanlar için gelişmiş ve profesyonel özellikler sunuyor.

RecForge Pro

Kaliteli ses kayıtları yapmak isteyen müzisyenler iin tasarlanan gelişmiş bir Android ses kayıt uygulaması. Uygulama mağazaları üzerinde binlerce ses kaydetme uygulaması olmasına rağmen, sahip olduğu ses teknolojisi ve kaliteli ses kaydı özelliği ile bu kategoride en başarılı uygulamalardan bir tanesi olan RecForge Pro, Mp3, Ogg ve Wav formatlarında ses kaydedebiliyor ve formatlar arasında dönüştürme işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Walk Band

Enstrümanınız yanınızda değilken aklınıza gelen yaratıcı şarkı fikirlerini hemen oluşturmak ve ortaya yaratıcı müzikler getirmek isteyenlerin kullanabileceği bir Android uygulaması. Dijital olarak enstrüman çalma ve aynı anda birden fazla şarkı kaydetme gibi özelliklere sahip olan Walk Band'de aklınıza gelen tüm şarkıları anında oluşturma ve böylece kafanızda değişmeden ya da farklılaşmadan önce oluşturmanızı sağlıyor.

DJ Studio 5

DJ'ler için geliştirilen bu uygulama sayesinde tüm DJ araçlarına Android cihazınız üzerinde sahip olup kendi mixlerinizi yapabiliyorsunuz. Tamamen ücretsiz olarak uygulama hem başlangıç seviyesindeki DJ'lere hem de profesyonel DJ'lere hitap ediyor. Fakat uygulama içerisinden para karşılığında farklı temalar alabiliyorsunuz.

Gelişmiş özellikleri ile kullanıcılarına kaliteli hizmet veren uygulamayı da tüm Android cihaz sahibi DJ'lerin denemesi gerektiğini düşünüyorum.

Caustic 3

Android mobil cihazlarınız üzerinde müzik yapma keyfini yaşayamanızı sağlayan en gelişmiş uygulamalardan bir tanesi. Kullanımı gayet eğlenceli olan uygulama ücretsiz olarak kullanılabildiği gibi pro versiyona da sahip. Uygulama üzerinde oluşturduğunuz müzikleri kaydedebilme özelliğini kullanmak için pro versiyonu satın almanız gerekiyor.

Müzik oluşturmak için gerekli onlarca aracı bir arada sunan bu gelişmiş müzik uygulaması da hem amatör hem de profesyonellere hitap ediyor.

Android Cihazlarınızda Oynayabileceğiz En İyi Satranç Oyunları

YORUMLAR