Ön Muhasebe İçin En Güvenilir Uygulama: BizimHesap.com

Ölçeği ne olursa olsun bir şirketin ayaklarının yere basabilmesi için muhasebesinin güçlü olması gerekiyor. Bizimhesap.com ön muhasebe kontrolünde iyi bir servis veriyor.

Ön Muhasebe İçin En Güvenilir Uygulama: BizimHesap.com

Ölçeği ne olursa olsun bir şirketin ayaklarının yere basabilmesi için muhasebesinin güçlü olması gerekiyor. İyi kotarılmış muhasebe yönetimi, iş takibinde zamandan tasarruf anlamına da geliyor. Yaptığınız ticaret ister toptan, ister perakende olsun şirket hareketlerini takip edebilmek artık son derece kolay. Anlaşılabilir bir dille tasarlanmış, hiçbir karışık muhasebe jargonu barındırmayan Bizimhesap.com, hem işletmelere hem de müşterilere kolaylık sağlayan bulut tabanlı bir ticari muhasebe programı.  

Bizimhesap.com ön muhasebe yazılımı tamamen bulut tabanlı çalışan, her yerden istediğiniz an ulaşabileceğiniz, şirket ve müşteri takibini hızlı ve kolayca yapabileceğiniz yeni şirket elemanınız olacak. Bakın Bizimhesap.com kullanarak ne kazanıyor, nelerden tasarruf ediyorsunuz?

Bizimhesap.com nedir?

Artık ayrı klasörlerde bulunan dosyalarla boğuşmaktan kurtuluyorsunuz. Satışlarınızı, tahsilatlarınızı, ödemelerinizi, stoklarınızı tek yerden takip edebiliyor ve bunu internete bağlı olan her hangi bir cihazdan anında yapabiliyorsunuz. Bizimhesap.com kararlı ve hızlı işleyen altyapısıyla sadece ticarethanenin değil müşterinin de vakit tasarrufu yapmasını sağlayabiliyor. Tüm sektörlerle uyumlu olan Bizimhesap.com, şirketinizi çevrimiçi olarak ister iş yerinizden, ister evinizden ya da tatildeyseniz bulunduğunuz yerden yönetebilmenize olanak tanıyor. Bizimhesap.com güvendiğiniz kullanıcılara yetki vermenizi ve kolektif çalışmalar yapmanızı da destekliyor. Bu noktada güvenlik açısından yetkilendirdiğiniz bu kullanıcıların hareketlerini de gerçek zamanlı olarak takip edebiliyorsunuz.

Bizimhesap.com nasıl çalışıyor?

Bizimhesap.com şirketlerin ön muhasebeye ait tüm işlemleri tek bir merkezden kolayca kontrol edilebilmesine olanak tanıyor. Bizimhesap.com ile aşağıdaki işlemleri yürütebilmek mümkün olabiliyor;

  • Müşteri yönetimi
  • Depo ve stok kontrolleri ve yönetimi
  • Tedarikçi yönetimi
  • Çek-senet işlemleri
  • Nakit Akışı kontrolleri
  • Periyodik e-posta raporlamalar
  • Faturalandırma 

Bizimhesap.com nasıl kulanılıyor?

İlk bir ay boyunca ön muhasebenizi yapılandırıp Bizimhesap.com bulut tabanlı muhasebecinizi kullanmak ücretsiz. Bizimhesap.com linkini kullanarak hemen üye olabiliyorsunuz. Karar verme aşamasından sonra uygulamanın fiyatları şöyle belirlenmiş.

Son derece basit ve muhasebe jargonundan uzak bir dille hazırlanan Bizimhesap.com'un arayüzü de bir web sayfası mantığında hazırlanmış. Böylelikle karmaşık menüler arasında kaybolmuyorsunuz. İşe hemen müşterilerinizi kaydetmekle başlayabiliyorsunuz. 

Daha sonra ürün ve hizmet tanımlarınızı detaylandırdığınız sekmeye geçerek ürünlerinizi tanımlayabilirsiniz.

Bu sekmelerde ürün ve şirket tanımlarının yanı sıra, cari bilgilerini, iletişim bilgilerini ve özel farklı detayları kayıt edebiliyorsunuz. 

Sol tarafta aşağıya doğru ön muhasebe işlemlerinde müşterilerle ve ürünlerle ilgili tüm detayları doldurup değerlendirmeniz mümkün.

Bizimhesap.com ön muhasebenin tutması gereken tüm raporları kendi başına tutabiliyor. Belli muhasebe kriterlerini tek bir sayfada kolayca takip etmenizi sağlıyor. 

Bizimhesap.com tüm işlemlerin sonunda kendi fatura şablonlarınızı düzenlemenize de izin veriyor.

Elbette her ön musabe sisteminde olması gereken takvim arayüzü Bizimhesap.com'da daha detaylı. Özellikle mali yıla ait önemli tarihlerin takvimde işlenmiş olması da kullanıcılar için ödeme ve tahsilatlarda önemli bir avantaj sağlıyor.

Bizimhesap.com raporlama servisi düzenli olarak muhasebe durumunuzu size raporluyor. Böylece şirket muhasebesinde bir eksik kalmış mı, atladığınız ya da unuttuğunuz bir durum mevcut mu görebiliyor, hesap bakiye dengelerini de kontrol edebiliyorsunuz. 

Bizimhesap.com bulut altyapısı nasıl çalışır?

Bizimhesap.com Microsoft Azure bulut sistemi altyapısı kullanıyor. Bundan dolayı Microsoft tarafından yönetilen veri merkezlerinden oluşan dünya çapındaki bir ağ üzerinde çalışıyor ve güvenliği de Microsoft Azure tarafından destekleniyor. Diğer yandan Microsoft Azure ayrıca yeni uluslararası bulut gizlilik standardı ISO 27018'i benimseyen ilk büyük bulut sağlayıcısı olarak da biliniyor.

YORUMLAR