Gelişmiş Özellikler Sunan Online Randevu Sistemi: Salon Randevu

Bu yazıda kuaförler, berberler, güzellik - bakım ve sağlık merkezleri için en iyi online randevu ve yönetim sistemi Salon Randevu'ya göz atacağız.

salon randevu uygulaması

Salon Randevu, online randevu sistemine geçiş yapmak isteyen işletmelere özel en gelişmiş ve pratik kullanım sağlayan randevu ve yönetim sistemi olarak öne çıkıyor. Sunduğu özelliklerin yanında hem mobil uygulama hem de web üzerinden yönetime izin veren Salon Randevu, kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor.

Randevu ve Yönetim Programı Salon Randevu Nasıl Çalışıyor?

Geleneksel yöntemlerle rezervasyon bilgisi tutmak bazı aksaklıklara ve karışıklıklara yol açabiliyor. Eğer böyle sorunlarla uğraşmak istemiyorsanız ve online randevu sistemine geçiş yapmak istiyorsanız Salon Randevu sizin için harika bir hizmettir.

7/24 anında destek sunan hizmet, kolay kullanımı sayesinde online rezervasyonların kolayca yapılabilmesine ve çeşitli bilgilere zorluk yaşanmadan ulaşılabilmesine imkân tanıyor. Hizmette yer alan gelişmiş özellikler, kullanım deneyimini bambaşka boyuta taşıyor.

Online bir sistemde randevuları almak, müşteri takibini yapmak, çalışanların primlerini ayarlamak, stokları takip etmek gibi birçok farklı iş, aynı anda yapılmak durumunda kalınıyor. Bu noktada güzellik, bakım, sağlık merkezleri için hızlı, kolay, pratik bir işletme yönetim sistemi olan Salon Randevu gibi uygulamalar önem kazanıyor.

Salon Randevu, başta da belirttiğimiz gibi mobil uygulama ve bilgisayar üzerinden kullanılabilen bir randevu ve yönetim sistemi. Salon Randevu, kuaför ve güzellik merkezleri için online randevu yönetim, müşteri takip, adisyon, muhasebe, prim, stok takip yazılımı olarak öne çıkıyor. Peki, Salon Randevu hizmetinin özellikleri neler?

Salon Randevu Özellikleri

  • Online randevu sistemi
  • Müşteri yönetim sistemi
  • Adisyon yönetimi
  • Gelişmiş raporlama
  • Stok yönetimi
  • Otomatik SMS bildirimi ve hatırlatma

Online Randevu Sistemi

Salon Randevu, tüm online randevuları tek yerden yönetebilmenize imkân tanıyor. Online randevular için otomatik SMS gönderimi yapabilen sistem, işletme sahibi ve tüm personel için kullanımı oldukça kolay olan bir panele sahip. Bu sayede herhangi bir zorluk yaşanmadan panel üzerinden pek çok işlem gerçekleştirilebiliyor.

Düzenli planlama ile işletmenizin anlık kontrolünü sağlayabilirsiniz. Bu, işletmelere önemli bir avantaj sağlıyor. Böylece planlama tarafında bir aksaklık yaşanmıyor.

Müşteri Yönetim Sistemi

Popüler hizmette detaylı müşteri profili oluşturma seçeneği yer alıyor. Bu seçenek sayesinde her müşterinize ait bilgileri ve randevu geçmişinizi raporlayarak müşteri takibini çok kolay hâle getirebilirsiniz. Her müşterinize kişiselleştirilmiş hizmet sunabilir ve bu sayede müşteri sadakatinin artmasını sağlayabilirsiniz.

Müşteri yönetim sistemi sayesinde müşteri geçmişinizi takip edebilir, müşterilerinizi detaylı olarak yakından tanıyabilir ve tüm müşteri bilgilerini tek yerde toplayabilirsiniz. Bunların yanı sıra özelleştirilmiş bildirimler gönderebilir ve pazarlama stratejinizi geliştirebilirsiniz.

Adisyon Yönetimi

Adisyon yönetimi sayesinde her müşteri için ayrı ayrı adisyon bilgisi tutabilir ve böylece gelir durumunuzu pratik şekilde analiz edebilirsiniz. Müşterilerinizin geçmiş hesap bilgilerini inceleyebilir ve her müşterinize verdiğiniz hizmeti kişiselleştirebilirsiniz. Adisyon yönetimi sayesinde hesaplarda karşışık çıkmasını da önleyebilirsiniz.

Gelişmiş Raporlama

Gelişmiş rapor, işletmenizin aylık ve yıllık büyüme oranını görüntüleyebilmenize imkân tanır. İşletmenizin gelir ve gider oranına bakabilir, anlık kasa işlemlerini takip edebilir, kritik finansal işlemlerinizin takibini profesyonel şekilde yapabilir, işletmenizin ilerleyişi hakkında kapsamlı fikir edinip pazarlama kampanyaları hazırlayabilirsiniz.

Stok Yönetimi

Sattığınız ürünlerin fiyat ve stok adedini görüntüleyebilirsiniz. Gerçekleştirdiğiniz satışlar sistem üzerinden otomatik olarak düşer ve bu da güncel stok takibi yapmanızı sağlar. Otomatik stok kontrolü, anlık stok takibi ve otomatik ürün satış güncellemeleri sunan hizmet, sayım zamanından tasarruf etmenize imkân tanır.

Otomatik SMS Bildirimi ve Hatırlatma

Müşterilerinize randevu hatırlatıcı, randevu detayları, rezervasyon durumu gibi bilgiler içeren mesajların otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede müşterilerin randevu ile ilgili bilgilere kolayca ulaşabilmesini mümkün hâle getirebilirsiniz.

İşletmenizi Mobil ve Webden Yönetin

Salon Randevu’nun hem mobil hem de web üzerinden kullanılabilir olduğundan bahsetmiştik. SalonRandevu uygulamasında şu özellikleri kullanabilirsiniz:

  1. Muhasebe: Gelir ve giderleriniz tarih, açıklama, müşteri ismi, ilgilenen personel gibi bilgilerle birlikte kaydedildikten sonra istemeniz halinde günlük veya aylık olarak raporlanabilir.
  2. Müşteri İşlemleri: Müşteri listesi oluşturabilirsiniz, salonunuzun adı ile profesyonel olarak toplu SMS gönderebilir, müşterileri borçlandırabilir veya notlar yazabilirsiniz.
  3. Anket Sistemi: Randevuların ardından müşterinize anket gönderebilir verdiğiniz hizmeti değerlendirmesini sağlayabilirsiniz.
  4. Randevu Hatırlatma: Randevudan 1 gün önce veya saatler öncesinden müşterilerinize, randevu saatini belirten bir hatırlatma mesajı gönderilir.
  5. Mobil Randevu: Müşterileriniz mobil uygulama üzerinden randevularını alabilir ve bu randevular SMS olarak salona bildirilir. Zaman kaybına, salonda beklemeye son!
  6. Personel İşlemleri: Her personel için ayrı çalışma saatleri belirleyebilir ve personele yapılan ödemeleri kayıt edebilirsiniz.
  7. Prim Sistemi: Personeli sisteme kaydederken belirlediğiniz prim oranında personeller her bir satıştan prim kazanabilir ve bunu prim listesini takip edebilir.
  8. Risk Listesi: Bir süredir sizden randevu almamış müşterileri raporlayabilir ve sadece bu müşterilere kampanya uygulayabilirsiniz. Müşteri kaybı olmaması için önlem alın.

Salon Randevu hizmeti bulut üzerinden de hizmet vermektedir. Herhangi bir web tarayıcı üzerinden web panele giriş yapabilirsiniz. Bilgisayardan giriş yaparsanız aşağıdaki özellikleri kullanabilirsiniz.

  1. Randevu Yönetimi: İstediğiniz tarih ve saatte randevu oluşturabilir, mobil uygulama veya işletme paneli üzerinden gelen randevuları onaylayabilirsiniz.
  2. Adisyon Yönetimi: Müşterinizin istediği tüm işlemler için adisyon tutabilirsiniz. Adisyon yönetimi, hesaplarınızda karışıklık olmasını önler.
  3. SMS Yönetimi: Kişiye özel veya toplu olarak; duyuru, randevu hatırlatma, kampanya detayları gibi bilgileri müşterinize iletebilirsiniz.
  4. Hizmet Yönetimi: İşletmenizin sunduğu hizmetleri kayıt edebilir, çalışanlarınızın bu hizmetten ne kadar prim kazanacağınızı belirleyebilirsiniz.
  5. Çalışan Yönetimi: Dilediğiniz kadar çalışan ekleyebilirsiniz. Çalışanlarınızın ünvanını belirleyebilir, sabit prim yüzdesi tanımlayabilir, sunduğu hizmetleri ve iletişim bilgilerini düzenleyebilirsiniz.
  6. Muhasebe Yönetimi: Müşterilerinizin borç durumlarını görüntüleyebilir, çalışanlarınızın prim birikimlerini görebilir, giderlerinizi ekleyerek işletmenizin gelir gider dökümüne rahatlıkla erişebilirsiniz.
  7. Müşteri Yönetimi: İşletmenize yeni müşteri ekleyebilir, bilgilerini muhafaza edebilirsiniz. Müşterinizin size borcu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

Salon Randevu ile Üç Adımda Randevu Alın

Yalnızca 3 dakikada kurulumu tamamlayıp randevu almaya başlayabilirsiniz. Salon Randevu ile sadece üç adımda randevu alabilirsiniz:

  • Size özel tanımlanan İşletme Profili sayfanıza giren müşteriniz çalışanı seçer, yaptırmak istediği işlemi ve uygun tarih/saati seçer.
  • SMS ile randevu alındığına dair bilgilendirme yapılır. Online panelinizden randevuyu onaylarsınız. Müşterinize otomatik mesaj gider.
  • Müşterinizin Salon Randevusu seçilen saat ve tarihten önce size otomatik olarak hatırlatılır.

Sistemi daha yakından görmek ve fiyat politikasını öğrenmek için Salon Randevu fiyatları sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR