Sevgililer Gününe Özel Uygulamalar

Cuma günü kutlanacak olan sevgililer gününe çok az bir süre kalmışken, bir çok kişiyi şimdiden telaşlandıran neler yapabilirim sorusuna cevap olabilecek olan Android ve iOS uygulamalarını sizler için belirledik.

Sevgililer Gününe Özel Uygulamalar

Bir sevgililer günü daha kapımıza geldi dayandı. Konu sevdiklerimiz olunca ben dahil sanırım herkes biraz daha hassas ve dikkatli davranıyor. Yarın(14 Şubat 2014) herkes sevgilisine, eşine veya sevdiği kişilere hediyeler alacak, çiçekler gönderecek ve mesajlar atacak. Kimilerimiz akşam iş veya okul çıkışında güzel bir restoranda yemek yiyerek, kimilerimiz ise evde sinema izleyerek yada birlikteliğin şerefine kadeh kaldırarak kutlayacak sevgililer gününü.

Hal böyle olup sevgililer günü eskisine göre çok daha ön plana çıkmaya başlayınca, sevgililer günü için geliştirilen mobil uygulamalarda akıllı telefon ve tabletlerimizde yerini almaya başladı. Sevgilinizin kendini özel hissedebilmesi, duygularınızı ve hissettiklerinizi en iyi şekilde ifade etmek ve sevgiliniz ile birlikte çekilmiş fotoğraflarınızı çerçevelemek gibi farklı özelliklere sahip olan uygulamaların büyük çoğunluğu ücretsiz olarak uygulama marketleri üzerinden sunulmaktadır.

Sevgililer gününde sevgilinize romantik bir şiir yada kalplerden oluşan bir kutlama kartı göndermenizi sağlayan uygulamalar arasından sizler için en çok işinize yarayacak olanları seçtik. Android ve iOS cihazlarınıza yükleyerek sevgilinize küçük sürprizler yapabileceğiniz uygulamaların boyutları ufak olmasına rağmen yaptıkları iş gerçekten büyük. Sevgilinize veya eşinize bu özel günde aldığınız hediyelerin yanında ufak sürprizler de yaparak onları mutlu edebilirsiniz.

Özellikle duygu ve düşüncülerini kelimelere dökerken zorluk çeken kişilerin işine yaracak olan uygulamalar içerisinde yararlanabileceğiniz pek çok özellik bulabilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Android Uygulamaları

Sevgililer Günü Mesajları

Sevgililer Günü Mesjaları uygulaması sevgilinize sevgililer gününde onu nasıl sevdiğinizi daha iyi açıklayabileceğiniz bir çok hazır mesaj içeren bir Android uygulamasıdır. Uygulama içerisinde bulunan hazır aşk temalı mesajlardan dilediğiniz seçerek sevgilinize veya eşinize gönderebilir ve ona sürpriz yapabilirsiniz.

Kelimelerin normal zamandan çok daha önemli olduğu bu özel günlerde, kendi kurduğunuz cümleler yerine özenle hazırlanmış romantik cümleler sevgilinizin kalbini bir kez daha çalmanızı sağlayabilir. Eğer sevgilinize göndermek için farklı ve özel aşk mesajları arıyorsanız bu uygulama ihtiyacınızı karşılayacaktır.

Live Wallpaper Valentine Day

Live Wallpaper Valentine Day, sevgililer günü için özel olarak hazırlanmış bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır. Android telefon ve tabletleriniz üzerinde kullanarak kırmızı ve pembe renkler ile hazırlanmış kalp ve güller içeren birbirinden güzel canlı duvar kağıtlarını cihazınıza indirebilirsiniz. Uygulama içerisindeki duvar kağıtlarından birini kullanarak sevgilinize onu ne kadar sevdiğinizi gösterebilir, hatta onun da yanı duvar kağıdını kullanmasını isteyebilirsiniz.

Sevgililer gününe özel olarak hazırlanan canlı duvar kağıtları üzerindeki kalpler ve çiçekler gerekli ayarları yaptığınızda, siz cihazınızı salladıkça hareket edeceklerdir. Hem gözünüze hem de gönlünüze hitap eden bir uygulama olan Live Wallpaper Valentine Day içerisinde bulunan yüzlerce canlı duvar kağıdı seçeneğinden en hoşunuza gideni seçerek cihazınızı kişiselleştirebilirsiniz. Bunun dışında sevgilinizin haberi olmadan onun Android telefon veya tabletine uygulamayı kurarak güzel bir duvar kağıdı seçebilir ve bu özel günde ona güzel bir sürpriz yapabilirsiniz.

Valentines Day Photo Frame

Birlikte fotoğraf çekilmekten hoşlanan ve sıkça fotoğraf çekilen çiftlerin seveceği türde bir uygulama olan Valentines Day Photo Frame, sevgiliniz ile birlikte çekildiğiniz resimleri güzel ve romantik çerçevelere koymanızı sağlıyor.

Android cihazlar üzerinde ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama üzerinde daha önceden hazırlanmış yüzlerce fotoğraf çerçevesi bulunuyor. Bu çerçevelerden en çok hoşunuza gidenleri seçebilir ve kız/erkek arkadaşınız veya eşiniz ile çekilmiş fotoğraflarınızı çerçevelendirebilirsiniz. Sevgililer gününe özel çerçevelediğiniz fotoğrafları sevgilinize göndererek ona ufak bir sürpriz yapabilirsiniz.

Uygulama ile ister yeni fotoğraflar çekilerek çerçeveleyebilir, isterseniz daha önceden birlikte çekilmiş olduğunuz fotoğrafları kullanabilirsiniz. Diğer uygulamalarda olduğu gibi bu uygulamada da kırmızı ve pembe renkleri ile kalp şekilleri ve çiçekler ön plana çıkıyor. Sevgilinize ufakta olsa güzel bir sürpriz olabilecek olan birlikte çekildiğiniz resimleri çerçeveleme, uygulama ile sadece bir kaç saniyenizi almaktadır. Fotoğrafları çerçevelemek için tek yapmanız gereken çerçevelemek istediğiniz fotoğrafı ve çerçeveyi seçmek.

Sevgililer Gününe Özel iOS Uygulamaları

2014 Sevgililer Günü Mesajları

2014 Sevgililer Günü Mesajları, sevgilinize veya sevdiğiniz kişiler sevgililer gününde duygu ve düşüncelerinizi yoğun ve sevgi dolu cümlelerle açıklamak isteyenlerin kullanabileceği yararlı uygulamalardan bir tanesidir. iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz uygulama malesef ücretlidir. Fakat ücretli olmasına rağmen bu özel günün daha özelleşmesini sağlayan uygulama paranızın karşılığı haketmektedir.

Birbirinden güzel romantik mesajlar bulabileceğiniz uygulama içerisinde yüzlerce hazır mesaj bulunmaktadır. Bu mesajlardan en beğendiklerinizi sevgililer gününde sevdiklerinize göndererek onları mutlu edebilir ve onları ne kadar sevdiğinizi gösterebilirsiniz.

2014 yılı sevgililer gününe özel olarak geliştirilen uygulamayı 0.99 Dolar gibi küçük bir ücret karşılğında satın alarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabilirsiniz.

Valentines!

Valentines, sevgililerinize sevgililer gününde aşk cümleleri ile dolu olan mesajlar yerine sade ve şık kutlama kartı gönderebileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulamasıdır. Sevgilinize gönderebileceğiniz en sade ve özel hediyelerden biri olabilecek olan kutlama kartları sevgililer günü için özel olarak hazırlanmış ve seçilmiştir.

Aşkın rengi olan kırmızı ve pembenin kullanıldığı kartlar üzerinde sevgiler gününü kutlayan mesajlar bulunmaktadır. Oldukça şık kartlar arasından sevgilinize, annenize veya diğer tanıdıklarınıza ayrı ayrı kartlar seçerek E-posta aracılığı ile kolayca gönderebilirsiniz.

Duygularınızı anlatabilmek için kullanacağınız bu kartları gün içerisinde görüşemediğiniz sevgilinize ona ne kdar değer verdiğinizi gösterebilmek için göndererek akşam yapacağınız kutlamalar öncesi ufak bir sürpriz yapabilirsiniz. Uygulamayı hemen iPhone ve iPad'lerinize indirerek sevgililer gününde sevgilinize veya eşinize birbirinden güzel kutlama kartları gönderebilirsiniz.

Valentine's Day Special

Valentine's Day Special, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde kullanabileceğiniz en geniş kapsamlı uygulama desem sanırım yanlış olmaz. Uygulama üzerinden aşk mesajlarına, romantik şiirlere, sevgililer günü için düşünülmüş farklı fikirlere, gerçek aşk hikayelerine ve seni seviyorum siyebilmenin farklı yollarına ulaşabilirsiniz.

Tam anlamıyla sevgililer gününde ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi barındıran uygulamanın tek eksi yönü sadece İngilizce dil desteği bulunmasıdır. Bu nedenle uygulama içerisinde yer alan hazır mesaj ve şiirler Türkçe değildir.

Duygularınızı ve hissettiklerinizi sevgililerinize anlatmanın en iyi yollarını size sunan uygulamayı iOS cihazlarınız üzerinde kullanmak isterseniz tek yapmanız gereken ücretsiz olarak indirmek.

Eğer bu yıl sevgililer gününü yalnız geçirecekseniz yani sevgiliniz yoksa, anne veya babanıza, tanıdıklarınıza ve arkadaşlarınıza bu uygulamaları kullanarak küçük sürprizler yapabilir ve sizde kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Tüm ziyaretçilerimizin sevgililer günü kutlu olsun.

YORUMLAR