Windows İçin En İyi Ücretsiz Dosya Kurtarma Programları

Windows için ücretsiz en iyi dosya kurtarma programları ile önemli dosyaları yanlışlıkla silme korkusunu sonsuza kadar tozlu raflara kaldırmak ister misiniz? Yanlışlıkla dosya silme hatası, pek çok kullanıcının korkulu rüyası.

Windows İçin En İyi Ücretsiz Dosya Kurtarma Programları

Windows için ücretsiz en iyi dosya kurtarma programları ile önemli dosyaları yanlışlıkla silme korkusunu sonsuza kadar tozlu raflara kaldırmak ister misiniz?

Yanlışlıkla dosya silme hatası, pek çok kullanıcının korkulu rüyası. En azından bir süre öncesine kadar öyleydi. Ücretsiz dosya geri getirme programlarının hayatımıza girmesi ile kullanıcılar da bir anda korkusundan kurtuldu.

Bugün silinmiş dosyaları geri getirmek için çok sayıda program bulunuyor. Üstelik ücretsiz programların da sayısı azımsanacak gibi değil. Tabii ki her ücretsiz hizmette olduğu gibi ücretsiz silinen dosyaları geri yükleme programları da kısıtlayıcı ve yetersiz olabiliyor.

Sizin için bir arada topladığımız programlar, piyasadaki en iyi özellikleri sunan, eksiksiz, Windows kullanıcısının ihtiyaç duyabileceği her aracı sağlayan programlardan oluşuyor. Üstelik bunların hepsi ücretsiz.

Windows İçin Dosya Kurtarma Programları Listesi

  • Recuva
  • Disk Drill
  • Glary Undelete
  • Wise Data Recovery
  • UndeleteMyFiles
  • Windows File Recovery
  • SoftPerfect File Recovery
  • MiniTool Power Data Recovery Free Edition
  • Bplan Data Recovery Software
  • Orion File Recovery Software

Ücretsiz en iyi dosya kurtarma programları listemizde yer alan programlar yukarıdakilerle sınırlı. Bu programların ne gibi özellikler sunduğunu aşağıdan öğrenebilirsiniz.

1. Recuva

Recuva, kullanımı oldukça basit bir ücretsiz veri kurtarma programı. Recuva ile silinen dosyaları geri getirme işlemi zahmetsiz hâle geliyor.

Bilerek, isteyerek sildiğiniz ya da istemeden, bir yanlışlık sonucunda silinen belgeleri, sesleri, resimleri, videoları, dosyaları Recuva ile zahmetsizce getirebilirsiniz. Program, harici disk ya da SD kart üzerinden de veri kurtarma şansı tanıyor.

2. Disk Drill

Disk Drill hem MacOS hem de Windows için geliştirilen ücretsiz bir dosya kurtarma programı. Kaybolan, silinen dosyaları hızlıca bulup geri getirmeniz için büyük kolaylık sağlar. Bu programla videoları, müzikleri, fotoğrafları ve herhangi bir dosyayı kısa süreli bir tarama işleminin ardından geri getirmeniz mümkün.

3. Glary Undelete

Glary Undelete, diğer ücretsiz dosya kurtarma programları gibi silinen dosyalarınızı kurtarmanız için hızlı bir yol sunuyor. Tarama hızı da çok yüksek olan program, size saniyeler içinde silinen dosyaları listeliyor.

Veri kurtarma işleminin tamamlanması için beklemeniz gereken süre elbette ki sabit diskin boyutuna da bağlı. Boyut eğer çok yüksekse bekleme süresi de artar ama Glary Undelete, bu süreyi kısaltacak her yönteme başvurmuş.

Program ayrıca tespit edilen dosyalar için ön izleme de sunuyor. Dosya eğer hasarlı değilse ön izlemeden yararlanabilirsiniz.

4. Wise Data Recovery

Wise Data Recovery, yanlışlıkla ya da bilerek sildiğiniz ancak daha sonrasında geri yüklemek istediğiniz programları hızlıca geri getirmenizi sağlar. Fotoğraflar, videolar, belgeler, sesler, sıkıştırılmış dosyalar ve diğer verileri kurtarmak için kolay bir kullanım sunan bu programı kullanabilirsiniz.

5. UndeleteMyFiles

UndeleteMyFiles, yanlışlıkla silinen dosyaları geri getirmenizi sağlayan başka bir program. Harddisk, usb bellek, flash dik vb. aygıtları üzerinde kurtarma işlemi gerçekleştirmek için kullanabileceğiniz programın kullanıcı dostu arayüzü bulunuyor.

Bu program ayrıca Microsoft Outlook gibi e-posta istemcileriyle uyumlu. Bu, daha önceden silinen e-postalara da ulaşabileceğiniz anlamına geliyor.

6. Windows File Recovery

Windows File Recovery, Windows 10 için ücretsiz dosya kurtarma programları arayanların arayışına son verecek bir program. HDD, SSD, USB ve hafıza kartlarından silinen her türlü dosyayı geri getirmeyi oldukça basitleştiren programın can sıkıcı hiçbir sınırlaması da bulunmuyor.

Program her ne kadar işlevsellik bakımından kendinden bekleneni fazlasıyla verse de ne yazık ki komut satırı tabanlı bir program. Bu da onu her seviyeden kullanıcı için uygun bir program olmaktan uzaklaştırıyor.

7. SoftPerfect File Recovery

SoftPerfect File Recovery, sabit sürücüden, USB bellekten, SD kartından, harici depolama aygıtlarından silinen dosyaları geri getirmek için kullanılabilecek başka bir zengin özellik yelpazesine sahip program olarak karşımıza çıkıyor.

Programın basit tutulmuş bir arayüzü mevcut. FAT12, FAT16, FAT32, NFTS ve NFTS5 gibi çok kullanılan dosya sistemlerini destekliyor. Üstelik kurulum da gerektirmiyor.

8. MiniTool Power Data Recovery

MiniTool Power Data Recovery, Windows için geliştirilen çoğu ücretsiz veri kurtarma programının arasından özellikleriyle sıyrılmayı başaran sayılı programlardan. HDD, SSD, USB bellekten silinen verileri kurtarmanızı sağlıyor.

Dosya kurtarma sürecini mümkün olduğunca basit tutan program verileri kurtarırken yazma işlemi uygulamadığı için orijinal veriler de zarar görmemiş olmuyor.

9. Bplan Data Recovery Software

Bplan Data Recovery Software, formatlama işlemi sonrasında kaybedilen dosyaları kurtarmak mümkün. Eğer kötü amaçlı yazılımlar dolayısıyla bilgisayarınıza format atacak olursanız bu programı kullanarak silinen dosyaları geri yükleyebilirsiniz.

10. Orion File Recovery Software

Orion File Recovery Software ile JPG, MP3, MP4, PNG, GIF vb. dosya formatları da dahil birçok formattaki dosyayı USB bellekten, hafıza kartından, harici diskten geri kurtarmanız mümkün. Programın sade bir arayüzü mevcut. Silinen dosyaları geri getirmek için takip etmeniz gereken adımlarsa oldukça kısa ve basit.

Recuva

Recuva

Recuva kullanımı çok kolay ücretsiz veri kurtarma programıdır. Recuva ile silinen dosyaları geri getirmek zahmetsizdir.

ÜCRETSİZ
Glary Undelete

Glary Undelete

Glary Undelete ile silinen dosyalarınızı kurtarabilmeniz mümkün

ÜCRETSİZ
Disk Drill

Disk Drill

Disk Drill, nadir olarak bulunan hem ücretsiz hem de başarılı bir şekilde çalışan dosya kurtarma programlarından bir tanesi.

ÜCRETSİZ
Wise Data Recovery

Wise Data Recovery

Wise Data Recovery ile bilgisayarınızdan yanlışlıkla veya bir hata sonucu silinen dosyaları ücretsiz bir şekilde geri getirebilirsiniz.

ÜCRETSİZ
Bplan Data Recovery Software

Bplan Data Recovery Software

Bplan Data Recovery Software ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.

ÜCRETSİZ
SoftPerfect File Recovery

SoftPerfect File Recovery

SoftPerfect File Recovery, kurulum gerektirmeyen kullanımı son derece basit bir dosya kurtarma programı.

ÜCRETSİZ
UndeleteMyFiles

UndeleteMyFiles

UndeleteMyFiles sade arayüzü ile silinmiş dosyaları geri getirme konusunda size hızlı ve kolay bir çözüm sunan ücretsiz bir dosya kurtarma aracı.

ÜCRETSİZ
Windows File Recovery

Windows File Recovery

Windows File Recovery İndir: Ücretsiz dosya kurtarma programı ile kaybolan verileri geri getirmek çok basit!

ÜCRETSİZ
MiniTool Power Data Recovery Free Edition

MiniTool Power Data Recovery Free Edition

Windows kullanıcıları için en iyi ücretsiz veri kurtarma programı

ÜCRETSİZ
Orion File Recovery Software

Orion File Recovery Software

Orion File Recovery Software ile silinen dosyalarınızı geri getirebilirsiniz.

ÜCRETSİZ

YORUMLAR