Tamindir'den ESET NOD32 ve Smart Security Antivirüs Lisansı Hediye (Sona erdi, kazananlar listesini görebilirsiniz)

Tamindir takipçilerine ESET NOD32 ve ESET Smart Security lisansını ücretsiz olarak hediye ediyor.

Tamindir'den ESET NOD32 ve Smart Security Antivirüs Lisansı Hediye (Sona erdi, kazananlar listesini görebilirsiniz)

ESET NOD32 ve ESET Smart Security antivirüs programları özellikle gelişmiş güvenlik mekanizmaları ve rahat kullanımlarıyla diğer antivirüs yazılımlarına göre çok daha avantajlı durumdalar. Bu nedenle sistem güvenliğinizi oluştururken kesinlikle bu antivirüslere de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Eğer hali hazırda bir antivirüs yazılımı kullanmıyorsanız veya kullandığınız antivirüsten memnun değilseniz Tamindir olarak 1’er yıllık 6 adet ESET NOD32 ve 4 adet ESET Smart Security antivirüs lisansını tamamen ücretsiz olarak hediye ediyoruz.

Dilerseniz ücretsiz lisansınızı nasıl alacağınızdan bahsetmeden önce her iki programdan da kısaca bahsederek sizleri nelerin beklediğinden kısaca bahsedeyim.


Programın piyasa değeri: 45 TL

Programın piyasa değeri: 65 TL

Size sadece birkaç tık mesafedeki bu kampanyadan faydalanmak ve bu iki değerli antivirüs yazılımından birinin 1 yıllık ücretsiz lisansını kazanmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Tamindir Google+ Sayfası’nı çevrelerinize eklemek ve çevrelerine ekleyenler arasından yapacağımız çekilişte talihin size gülmesini beklemek.

Kampanya sonucunda ücretsiz lisanslarını kazanan takipçilerimiz hem Google+ hesabımızda hem de bu yazımızda güncellenerek açıklanacaklardır.
Gelecekte de sosyal medya hesaplarımızda gerçekleştireceğimiz farklı kampanyalar için Facebook, Twitter ve Google+ sayfalarımızı takip etmeyi sakın unutmayın.

Herkese bol şanslar!


Kampanyamızın kazananlar listesi Google+'da açıklanmıştır, ayrıca kaçırabilecek kullanıcılarımız için listemizin bir kopyası aşağıdadır:

Tayfur Bora ESET NOD32
Hasan Aytekin ESET NOD32
Cemil Yıldız ESET NOD32
Sinan Tunç ESET NOD32
Hakan İpek ESET NOD32
Canan Türkoğlu ESET NOD32
Nag Angel ESET Smart Security
Cihat BALÇI (Serin Sular) ESET Smart Security
Polat Buyukarslan ESET Smart Security
Tarık Aslan ESET Smart Security

Kazanan kullanıcılarımızın kazandıkları ürüne ait 1 yıllık ücretsiz lisans kodlarını alabilmeleri için yigit [at] cntbilisim [nokta] com [nokta] tr ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz.

Katılımınız için çok teşekkürler.


YORUMLAR