Twitter Fotoğraflarına Sticker Nasıl Eklenir?

Twitter'a koyacağınız fotoğraflara sticker nasıl eklenir? Blogu okumak için tıklayın!

Twitter Fotoğraflarına Sticker Nasıl Eklenir?

Sosyal medya devlerinden Twitter, Android ve iOS platformları için sticker güncellemesini tanıtmıştı. Bilmeyenler için hatırlatalım, stickerlar herhangi bir görselin üzerine eklenebilen ve birbirinden güzel emojilerden oluşan son zamanların popüler uygulamalarından sadece biri. Twitter'da kullanıcıların tweet atarken istediği fotoğrafın üzerine sticker ekleyebilmesi için bu güzel uygulamayı ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Peki bu stickerları görsellerimize nasıl ekleriz?

Öncelikle hali hazırda Twitter'da böyle bir güncelleme görmediyseniz üzülmeyin. Kademeli olarak farklı bölgelerde aktif olacak stickerlar, büyük olasılıkla GIF özelliği gibi yavaş yavaş eklenecek. Nasıl ekleyebileceğinize gelince, Appstore'dan gelen Twitter güncellemesini yapmayı unutmayarak işe başlayalım. Daha sonra -eğer güncelleme geldiyse- Twitter'ı açın ve tweet atma ekranına gelin. Fotoğraf ekleme bölümünden sticker eklemek istediğiniz bir fotoğraf seçin. 

Fotoğrafı seçtikten sonra sağ altta gördüğünüz üzere gülen yüz emojisi çıktı. Buraya tıkladıktan sonra fotoğraf düzenleme bölümüne yönlendirileceksiniz. Gelen ekranda yine sağ alttaki gülen yüz emojisini seçip birbirinden güzel stickerları fotoğraflarınıza ekleyebilirsiniz.  

Twitter'da Anket Nasıl Hazırlanır?

Twitter Hesabınızı Düzenli ve Canlı Tutmanın 6 Kolay Yolu

YORUMLAR