Twitter Hesabıma Bağlı Olan Cihazları Nasıl Görebilirim?

Twitter hesabınıza giriş yapılan cihazların listesini görebilmeniz için uygulamanız gereken adımları anlatıyoruz.

Twitter Hesabıma Bağlı Olan Cihazları Nasıl Görebilirim?

Milyonlarca kullanılan popüler mikroblog sitesi Twitter’daki hesabınızın güvenliği açısından, hesabınıza giriş yapılan cihazları gözden geçirmeniz büyük önem taşıyor. Bizler de bu işlemi nasıl yapacağınıza dair bir rehber hazırladık.

Siber saldırılarla sıkça karşılaştığımız son dönemde, kişisel hesaplarımızın güvenliği de büyük risk altında. Önlem için güçlü şifreler, halka açık kablosuz ağlara bağlanmamak gibi çözümler olsa da, yine de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Twitter hesabınıza hangi cihazlardan, hangi tarihlerde giriş yapıldığını görebilmek için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Öncelikle ana sayfada sağ üstteki profil resmimize tıklıyoruz ve Ayarlar seçeneğine gidiyoruz.

Soldaki menüden Twitter verilerin bölümünü seçiyoruz ve parolamızı giriyoruz.

Sayfayı biraz aşağı kaydırınca göreceğimiz Cihaz Geçmişi bölümünde, hesabınıza erişmek için kullandığınız cihazları görebilirsiniz. Şüpheli bir durumla karşılaştıysanız, Uygulamalar bölümünü kontrol ederek, bilmediğiniz uygulamaları kaldırmalı ve şifrenizi değiştirmelisiniz.

Cihaz Geçmişi bölümünün hemen altında yer alan Giriş Geçmişi bölümünden de hangi uygulamadan, hangi saatte ve konumdan giriş yapıldığını da görebilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğim gibi, şüpheli durumla karşı karşıya kaldıysanız şifrenizi değiştirmeli, iki adımlı doğrulama seçeneğini aktif ederek önlem almalısınız.





Windows 10'u Kurduktan Sonra Yapmanız Gereken 5 Ayar

Windows 10 Güncellemesi İçin Yaşadığınız Sorunları Çözüyoruz

YORUMLAR