Twitter Hesabınızdaki Takipçiler Sahte mi? Gerçek mi? Öğrenin!

Twitter hesabınızı takip eden kullanıcıların analizini yaparak; kaç tanesinin gerçek, kaç tanesinin sahte olduğunu anlayabilirsiniz.

Twitter Hesabınızdaki Takipçiler Sahte mi? Gerçek mi? Öğrenin!

Twitter’daki takipçilerinizin ne kadarının sahte, ne kadarının gerçek olduğunu merak ediyorsanız, Twitteraudit servisi ile bu merakınızı giderebilirsiniz.

Takipçi sayısı artırma adı altında Twitter, Instagram gibi platformlara sahte takipçi gönderen sitelerle hepimiz karşılaşıyoruz. Hiçbir faydası olmayan, sadece takipçi sayısını fazla göstermeye yarayan bu sitelere çeşitli ücretler ödeyerek satın alma yapabiliyorsunuz. Paylaştığınız tweetlere hiçbir etkisi olmayan bu sahte hesaplara verilen paralar da boşa gitmiş oluyor.

Twitter, takipçilerinizin analizini yapmak için bir işlev sunmuyor. Bu eksikliği gideren Twitteraudit.com, profilinize erişerek takipçilerinizin analizini kısa süre içerisinde yapmanızı sağlıyor.

Siteye girdiğinizde “How many of your followers are real?” yazısının hemen altında bulunan kutucuğa kullanıcı adımızı yazıyoruz ve Audit butonuna basıyoruz. Twitter hesabınıza erişim izni isteyen sayfada yetkilendirmeyi onaylıyoruz ve yönlendirme işleminin bitmesini bekliyoruz.

Kısa bir süre içerisinde takipçilerinizin analizini yapan Twitteraudit, gerçek ve sahte hesapları ayrı ayrı gösterecektir. Sahte ev gerçek takipçilerinizi gösteren sonucun hemen yanında da Audit skorunuzu görebilirsiniz. Bu skor, gerçek takipçilerinizin fazla olması durumunda daha yüksek sonuç verecektir. Analiz sonuçlarına göre takipçilerinizle neden etkileşime giremediğinizi daha net bir şekilde anlayabilirsiniz. Unutmayın; eğer siz de takipçi satın aldıysanız, tweetlerinizle herhangi bir etkileşim yapmayacaklarından faydasını görmeyeceksiniz. Tek artısı takipçi sayınızı fazla göstermek olacaktır.





Twitter Hesabıma Bağlı Olan Cihazları Nasıl Görebilirim?

YORUMLAR