Windows için En İyi 10 Malwarebytes Alternatifi

Malwarebytes alternatifi program kullanmak isteyen kişiler için güvenlik yazılımlarının yer aldığı liste hazırladık. İşte Malwarebytes benzeri programlar!

Malwarebytes, internette bulunan en iyi ve en popüler antivirüs araçlarından biridir ancak kusursuz değildir. Bu sebepten dolayı birçok bilgisayar kullanıcısı, Malwarebytes alternatifi programlar kullanmak isteyebiliyor. Bu yazıda başarılı hizmet yerine tercih edilebilecek güvenlik yazılımlarını sıraladık.

Malwarebytes, ücretsiz ve premium olmak üzere iki sürüme sahiptir. Ücretsiz sürüm, oldukça iyi olmasına rağmen premium versiyon çeşitli avantajlar sunar. Malwarebytes’ın premium sürümü ile 7/24 gerçek zamanlı koruma ve tarayıcı koruması gibi özelliklerden yararlanabilirsiniz.

Herhangi bir nedenden ötürü söz konusu programı kullanmak istemiyor olabilirsiniz. Böyle bir durumda Malwarebytes benzeri programlar tercih edebilirsiniz. Bu yazıda, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarınızda kullanabileceğiniz Malwarebytes yerine kullanılabilecek en iyi hizmetleri derledik.

Malwarebytes Alternatifi Programlar Listesi

  • SUPERAntiSpyware
  • HitmanPro
  • Emsisoft Emergency Kit
  • Bitdefender Antivirus Free Edition
  • IObit Malware Fighter Free
  • Kaspersky Anti-Virus
  • Avast Free Antivirus
  • Adaware
  • Total AV
  • MalwareFox

Yukarıda Malwarebytes tarzı programlar listesi yer alıyor. Listede yer alan hizmetlerin ayrıntılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca parola yöneticisi kullanmak istiyorsanız en iyi şifre yöneticisi programları listesine göz atabilirsiniz.

SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware, Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayar için mevcut en iyi casus yazılım ve kötü amaçlı yazılım temizleme aracıdır. SUPERAntiSpyware yazılımının en iyi özelliği bilgisayarınızı casus yazılım, reklam yazılımı, fidye yazılımı, truva atı, PUP gibi tehditlerden koruyabilmesidir. SUPERAntiSpyware, aynı zamanda gerçek zamanlı olarak da koruma sağlar. Benzersiz ve bulunması zor kötü amaçlı yazılımlar konusunda uzmanlaşarak, kötü amaçlı tehditleri belirleyip kaldırır.

HitmanPro

HitmanPro, bir başka kötü amaçlı yazılım temizleme aracıdır. Bilgisayarınızda yer alan kötü amaçlı yazılımları HitmanPro sayesinde hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz HitmanPro, Truva atı, casus yazılımları, virüsler gibi pek çok kötü amaçlı yazılımı algılayabilir ve kaldırabilir. HitmanPro, Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarınız için kullanabileceğiniz en iyi Malwarebytes alternatiflerinden bir tanesidir.

Emsisoft Emergency Kit

Emsisoft Emergency Kit, Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarda kullanılabilen bir başka kötü amaçlı yazılım temizleme aracıdır. Emsisoft Emergency Kit yazılımını kurulum yapmadan kullanabilirsiniz. Böylece kullanıcılar, Emsisoft Emergency Kit’i herhangi bir bilgisayarda çalıştırmak için USB belleklerine kopyalayıp yapıştırabilir. Emsisoft Emergency Kit, reklam yazılımlarını, truva atı, keylogger, rootkit, casus yazılımları gibi pek çok kötü amaçlı yazılımı tespit edebilir ve kaldırabilir.

Bitdefender Antivirus Free Edition

Bitdefender Antivirus Free Edition, Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir kötü amaçlı yazılım aracıdır. Bitdefender Antivirus Free Edition ile ilgili en önemli kısım ihtiyacınız olan tüm güvenlik özelliklerine sahip olmasıdır. Rootkit, PUP ve diğer güvenlik tehditlerini bilgisayarınızdan kaldırabilir.

IObit Malware Fighter Free

IObit Malware Fighter Free, kullanıcılara birçok faydalı özellik sunan mükemmel bir Malwarebytes alternatifidir. IObit Malware Fighter Free, rootkit, virüs ve fidye yazılımı gibi pek çok kötü amaçlı yazılımları bilgisayarınızdan temizler. IObit Malware Fighter Free, şu anda kullanabileceğiniz en iyi Malwarebytes alternatifleridir.

Kaspersky Anti-Virus

En iyi antivirüs programları arasında bulunan Kaspersky Anti-Virus hem ev hem de iş kullanıcılarının kullanabileceği başarılı bir hizmettir. Gerçek zamanlı koruma sağlayan programda kimlik avı koruması da yer alıyor. Performans optimizasyonu özelliğini içeren hizmet, kullanıcılara güvenli bilgisayar kullanım deneyimi sunuyor.

Avast Free Antivirus

Dünya çapında milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Avast, sisteme bulaşan kötü amaçlı yazılımları tespit eden ve temizleyen güçlü araçlara sahip bir güvenlik yazılımıdır. Kötü amaçlı yazılımlara, sıfır gün tehditlerine ve fidye yazılımı saldırılarına karşı üst düzey koruma sağlayan hizmette Wi-Fi ağı güvenliği de bulunuyor. 

Adaware

Adaware, kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlama konusunda başarılı bir performans sergiliyor. Web koruma özelliği sayesinde cihazınızı kimlik avı tehditlerine v eçevrim içi dolandırıcılıklara karşı koruyan programda web kamerası ve mikrofon engelleyici de mevcut.

Total AV

Total AV kötü amaçlı yazılımlara ve çevrim içi tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma sunuyor. Windows, Mac, Android ve iOS platformlarında kullanılabilen programda yer alan WebShield özelliği, kişisel bilgileri ele geçirmek için tasarlanan kötü amaçlı web sitelerine karşı da koruyor. Bu, güvenli internet kullanımına yardımcı oluyor.

MalwareFox

MalwareFox bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlara, reklam yazılımlarına, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara ve truva atlarına karşı gelişmiş koruma sağlıyor. Malwarebytes gibi programlar arasında yer alan MalwareFox, kolay bir kullanıma sahip.

Güvenlik İçin Kullanılabilecek En İyi Ücretsiz Windows Programları
YAZILIM

Güvenlik İçin Kullanılabilecek En İyi Ücretsiz Windows Programları

Güvenli PC kullanımı için kullanılabilecek ücretsiz Windows programları neler? Bu sorunun yanıtını merak eden kişiler için birbirinden başarılı bir liste hazırladık.

Bu yazıda Malwarebytes alternatifi programlar listesi hazırladık. Peki, sizce en başarılı güvenlik yazılımı hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Ayrıca en tehlikeli virüslerin neler olduğunu merak ediyorsanız gelmiş geçmiş en kötü bilgisayar virüsleri listesini inceleyebilirsiniz.

YORUMLAR