Netflix'in Popüler Dizisi Alice in Borderland'den Yeni Rekor!

Netflix'in popüler dizilerinden Alice in Borderland, 2. sezonunun yayınlanmasıyla birlikte rekor üstüne rekor kırıyor. İşte detaylar!

Netflix'in Popüler Dizisi Alice in Borderland'den Yeni Rekor!

Haro Aso'nun bir çizgi romanından uyarlanan Netflix bilim kurgu dizisi Alice in Borderland, 8 bölümlük ikinci sezonunun çıkışıyla yeni rekorlara imza attı.

Bilmeyenler için gerçek dünyaya dönmek için "Borderland" gizeminin peşinden koşan iki karakter hakkındaki bu Netflix dizisi, bugün ABD'de Netflix'in en çok izlenen 6. dizisi konumunda. Dünya çapında ise Netflix'te İngilizce olmayan en iyi 10 dizi listesinde 1. sezon ve 2. sezon ilk iki sırada yer alıyor. Tüm bunların yanı sıra Netflix, Alice in Borderland'in şimdiye kadarki en çok izlenen Japon dizisi olduğunu da onayladı.

25 Aralık'ta sona eren 7 günlük dönemde Alice in Borderland 2. sezonu, Dünya çapında 61,1 milyon saat izlenme oranıyla Netflix'te İngilizce olmayan 1 numaralı dizi oldu. Dizinin 1. sezonu, Dünya çapında 18,6 milyon saat izlenme ile 2. sırayı aldı.

Ayrıca Alice in Borderland 2. sezonu ilk haftasında 90 ülkede en çok izlenen ilk 10 listesine girdi ve şu anda bu ülkelerin dokuzunda 1. sırada yer alıyor. Dizi ilk olarak iki yıl önce Netflix'te gösterime girmişti.

Alice in Borderland Konusu

Ryohei Arisu, hiçbir işte çalışmayan ve vaktinin çoğunu bilgisayarda video oyunu oynayarak geçiren bir gençtir. Fakat bir gün uyandığında Tokyo'nun tamamen değiştiğini fark eder. Sadece Arisu değil, yakın arkadaşları da kendilerini bir video oyunun içerisinde bulurlar.

Bu oyunda hayatta kalmak oldukça zordur. Bundan dolayı da oyunun kurallarını bozmadan oynamak zorundadırlar. Arisu, oyunda tek başına kalmış Usagi ile tanışır ve içine girdikleri bu yeni dünyayı keşfetmek için birlikte çalışırlar.

Netflix Nisan Ayı İçerikleri Açıklandı: İddialı Yapımlar Yolda!
Sinema

Netflix Nisan Ayı İçerikleri Açıklandı: İddialı Yapımlar Yolda!

Popüler dijital yayın platformu Netflix'in kütüphanesinde yer alan içeriklerin sayısı artmaya devam ediyor. Paylaşılan bir video ile beraber Netflix'in nisan ayı içerikleri belli oldu.

Disney Plus'ın 2023 Yılı İçerikleri Belli Oldu
İNTERNET

Disney Plus'ın 2023 Yılı İçerikleri Belli Oldu

The Walt Disney Company’nin milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney Plus, hizmetini sürdürdüğü bölgelerdeki orijinal içerikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

YORUMLAR