Netflix Nisan Ayı İçerikleri Açıklandı: İddialı Yapımlar Yolda!

Netflix'in nisan ayı boyunca yayımlayacağı içerikler belli oldu. Peki, Netflix'e hangi film ve diziler eklenecek? İşte paylaşılan listenin detayları!

Popüler dijital yayın platformu Netflix'in kütüphanesinde yer alan içeriklerin sayısı artmaya devam ediyor. Paylaşılan bir video ile beraber Netflix'in nisan ayı içerikleri belli oldu. Peki, önümüzdeki ay içerisinde Netflix'e hangi film ve diziler eklenecek?

Açıklanan listeye göre önümüzdeki ay içerisinde çeşitli türlerde pek çok yapım izleyicilerle buluşacak. Nisan ayının belki de en dikkat çeken yapımları Ripley, Dead Boy Detectives ve Rebel Moon - Part Two: The Scargiver olabilir.

Netflix Nisan 2024 İçerikleri Listesi

  • Kuş Uçuşu 3. sezon - 11 Nisan
  • Ripley - 4 Nisan
  • Atlatma - 5 Nisan
  • Ormanın Dostları 3. sezon - 8 Nisan
  • Jimmy Carr: Natural Born Killer - 16 Nisan
  • Rebel Moon - Part Two: The Scargiver - 19 Nisan
  • Dead Boy Detectives - 25 Nisan

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!
İNTERNET

Netflix Türkiye'de Haftanın En Çok İzlenen Dizileri Belli Oldu!

Netflix, her hafta olduğu gibi bu hafta da Türkiye ve globaldeki popüler dizileri açıkladı. Netflix kullanıcılarının da anlık olarak takip edildiği ilk 10'da haftalık sıralama belli oldu.

Nisan ayı içerisinde dijital yayın hizmetinin kütüphanesine eklenecek yapımların detaylarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Kuş Uçuşu

İlk olarak 2022 yılında yayımlanmaya başlayan Kuş Uçuşu'nun üçüncü sezonu 11 Nisan 2024 tarihinde çıkacak. Başrol oyuncu kadrosunda Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı dizi iki farklı kuşağı konu alıyor.

Ripley

Netflix'in en iyi mini dizileri arasında yerini almaya hazırlanan Ripleey, istediği hayatı elde etmek için yalanlar içeren bir ağ örmeye çalışan Tom'un hikâyesini konu alıyor. Steven Zaillian tarafından yaratılan dizi 4 Nisan'da çıkacak.

Atlatma

Gerçek olaylardan esinlenen kurgusal film, Newsnight programında Prens Andrew ile yapılan röportajı konu alıyor. 1 saat 42 dakika uzunluğundaki yapımın başrol oyuncu kadrosunda Gillian Anderson, Billie Piper ve Rufus Sewell yer alıyor.

Ormanın Dostları

Animasyon dizileri arasında yer alan Spirit Rangers (Ormanın Dostları) Kodi, Summer ve Eddy'nin maceralarını anlatıyor. Karissa Valencia tarafından yaratılan animasyonun üçüncü sezonu 8 Nisan'da çıkacak.

Jimmy Carr: Natural Born Killer

59 dakika uzunluğundaki Jimmy Carr: Natural Born Killer isimli stand up gösterisi 16 Nisan tarihinde Netflix'in içerik kütüphanesine eklenecek.

Rebel Moon - Part Two: The Scargiver

Rebel Moon filminin ikinci bölümü olan Rebel Moon - Part Two: The Scargiver 19 Nisan tarihinde çıkacak. Netflix'teki en iyi bilim kurgu filmleri arasında yerini almaya hazırlanan yapımın yönetmenliğini Zack Snyder üstlendi.

Dead Boy Detectives

Bir medyum ile beraber çalışan iki genç hayalet, gizemli vakaları çözmeye çalışır. Steve Yockey tarafından yaratılan dizi 25 Nisan tarihinde çıkacak.

Netflix Üyelik Ücreti Ne Kadar? 2024 Güncel Fiyat Bilgisi
İNTERNET

Netflix Üyelik Ücreti Ne Kadar? 2024 Güncel Fiyat Bilgisi

Netflix üyelik ücreti, 2024 itibarıyla ne kadar oldu sorusunun yanıtını merak eden internet kullanıcıları için bir rehber hazırladık.

Popüler dijital yayın hizmetinin kütüphanesine önümüzdeki ay içerisinde eklenecek içerikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR