Apple Car'dan Yeni Gelişmeler: Proje Tamamen İptal Edildi!

Apple'ın merakla beklenen otomobili Apple Car'dan yeni gelişmeler ortaya çıktı. Yeni bilgilere göre Apple Car projesi tamamen rafa kaldırıldı. İşte detaylar!

Apple Car'dan Yeni Gelişmeler: İşler Yolunda Gitmiyor!

Mobil teknoloji alanındaki birçok dev marka elektrikli otomobil sektörüne de ufak adımlarla girme hayali kuruyor. Bunlardan biri de uzun zamandır konuşulan ve elektrikli araba çalışması yaptığını bildiğimiz Apple.

Ancak, uzun süren çalışmalar sonucunda Apple Car elektrikli otomobil projesi artık devam etmeyecek ve bu proje tamamen rafa kaldırıldı.

Apple Car Projesi Neden İptal Oldu?

Söylentiler arasında ilk ışık yakıldığından beri Apple Car dediğimiz ama şirket içinde Project Titan olarak adlandırılan proje çok uzun zamandır ses getiriyordu. 2025 ve 2028 yılları her zaman tanıtımına yönelik işaret edilen tarihlerdi.

Ancak gelen yeni bilgiye göre Apple artık bu elektrikli araba projesini tamamen iptal etti. Bloomberg'in aktardığına göre çalışan ekibin büyük bir bölümü üretken yapay zeka çalışmalarına kaydırıldı.

Çok fazla çalışanın bu projeden çekilip yapay zeka projelerine geçirilmesi de proje için yeterli personel bulunmamasına sebep oluyor. Böylece yeterli çalışan olmaması projenin iptal edilmesine veya durdurulmasına yol açtı.

iOS 18 Özellikleri Neler? Ne Zaman Çıkacak? Hangi Telefonlara Gelecek?
MOBİL

iOS 18 Özellikleri Neler? Ne Zaman Çıkacak? Hangi Telefonlara Gelecek?

Apple’ın yeni yazılım güncellemesi iOS 18 özellikleri ile dikkatleri üzerinde toplayabilir. Bu güncelleme ile gelecek yenilikler dünyanın dört bir yanındaki Apple kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor.

Tüm ekibin neredeyse yapay zeka çalışmalarına aktarılmış olması da Apple'ın yapay zeka alanında gerçekten iddialı ve ciddi işlere ve yeni projelere girişmeye başlamış olabileceğinin de işaretini veriyor. Bekleyip göreceğiz.

YORUMLAR