Apple Elektrikli Otomobili İptal Edilmeseydi Nasıl Görünecekti? Tasarımı Paylaşıldı!

Apple'ın elektrikli otomobil projesi iptal edilmeseydi nasıl görüneceğine dair bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar!

Mark Gurman, geçtiğimiz haftalarda Apple'ın üzerinde çalıştığı araba hakkında yeni bilgiler aktarmıştı. Bir takım zorluklar ve anlaşmazlıklar birlikte otomobil sektöründeki dinamik nedeniyle Apple Car projesi iptal edilmişti.

Yıllardır gündemdeki konulardan biri olan Apple Car projesinin iptal olduğunu duyuran Mark Gurman, yeni haberiyle aracı yine gündeme taşıdı. Apple, eğer projeye devam etseydi aracın nasıl görüneceğine yönelik bir prototip yayınlandı.

Apple'ın Elektrik Otomobili Nasıl Görünecekti?

Apple'ın otomobili için çalışan ekibin büyük bir çoğunluğunun şirketin farklı departmanlarına çekilmesi ve farklı işlere öncelik verilmesi projenin gerçek anlamda iptal olmasına yol açtı. Şimdi de eğer Apple Car, iptal edilmeseydi görüntüsünün ve tasarımının nasıl olacağı gündeme geldi.

Mark Gurman'a göre otomobil, Canoo elektrikli minibüsüne benzeyen bir tasarıma sahipti. Tasarım konusunda net bir son aşamaya gelinmemiş olsa da şirketin kompakt bir "van" geliştrirdiği söylendi. Aynı zamanda ön ve arka kısmının çizim aşamasında tamamen aynı göründüğü söylendi.

Gurman'ın aktardığına göre aracın tavan kısmı da tamamen camdan oluşacaktı. İç mekan birkaç kez değişse de daha minimal bir iç dizayn düşünülmüş. Tabii şu an proje iptal olduğu için bu yönde yeni bir çalışma bulunmuyor.

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024
Otomobil

Türkiye'de Satılan En Ucuz Elektrikli Araba Modelleri - 2024

Piyasada çok sayıda elektrikli otomobil modeli mevcut. Bunların bir kısmı yüksek ücret ile satıştayken bir kısmı ise uygun fiyat etiketleriyle dikkat çekiyor.

YORUMLAR