Apple'ın Yeni Apple Watch Planları Ortaya Çıktı

Apple'ın bir süredir yeni bir Apple Watch modeli üzerinde çalıştığı iddiaları dolaşıyordu. Teknoloji analsiti Jeff Pu bu iddiaları detaylandırdı. İşte detaylar!

Apple'ın Yeni Apple Watch Planları Ortaya Çıktı

Teknoloji analisti Jeff Pu, Apple'ın 2024 yılında mikro-LED ekranlı yeni bir üst düzey Apple Watch çıkaracağını iddia ediyor. Bu tahmin, Hong Kong yatırım firması Haitong International Securities için hazırlanan bir araştırma notunda yer alıyor.

Yeni Apple Watch'ın, OLED ekranlı mevcut modellere kıyasla daha fazla parlaklık sağlaması beklenen 2,1 inçlik daha büyük bir mikro-LED ekrana sahip olacağı söyleniyor. Mikro-LED teknolojisi daha az güç tüketirken, yüksek çözünürlük ve parlaklık sunma kabiliyeti nedeniyle sektörde ilgi görmeye başladı.

Bu modelin Eylül 2022'de piyasaya sürülen Apple Watch Ultra'nın yeni bir versiyonu olması muhtemel.

Yeni Apple Watch, 2024 Yılında Gelecek

Apple'ın Yeni Apple Watch Planları Ortaya Çıktı

Mikro LED ekrana ek olarak, yeni Apple Watch'un iyileştirilmiş özellikler ve gelişmiş performans sunması bekleniyor. Şu anda hangi spesifik iyileştirmelerin dâhil edileceği belli değil ancak yeni saatin gelişmiş fitness takibi ve muhtemelen yeni sağlık özellikleri sunması muhtemel.

Jeff Pu'nun Apple'ın gelecek planlarını tahmin etme konusunda karışık bir sicile sahip olduğunu da belirtmek gerek. Zaman zaman tahminleri doğru olsa da tamamı ile güvenilir bir kaynak olarak kabul etmemek gerekiyor. Keza Apple'ın 2024 ürünlerine ilişkin planları gelecekte değişebilir.

Peki sizin yeni Apple Watch'tan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Apple Uygun Fiyatlı AirPods Lite Geliştiriyor
TEKNOLOJİ

Apple Uygun Fiyatlı AirPods Lite Geliştiriyor

Apple şu anda ikinci nesil AirPods'tan daha gelişmiş AirPods Max'a kadar dört farklı AirPods modeli satıyor. AirPods oldukça popüler bir kulaklık hâline gelmiş olsa da pek de ucuz sayılmaz ancak Haitong Intl Tech Research'ten analist Jeff Pu'ya göre şirket şimdi daha ucuz kablosuz kulaklıklarla rekabet etmek için yeni "AirPods Lite" üzerinde çalışıyor.

2022 Yılında Apple'ın Fişini Çektiği 4 Ürün
TEKNOLOJİ

2022 Yılında Apple'ın Fişini Çektiği 4 Ürün

Teknoloji firmaları için eski teknolojileri güncellemeler yardımıyla gelişen dünyaya yetiştirmek, her zaman büyük bir masrafa yol açıyor.

YORUMLAR