Emmy Ödüllü Arcane'in Final Sezonu İçin Yeni Fragman Yayınlandı!

Arcane'in 2. sezonu için yeni fragman paylaşıldı. Peki, büyük bir merak içerisinde beklenen yeni sezon ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Riot Games'in ilk animasyon dizisi Arcane'in heyecanla beklenen ikinci sezonuna ait yeni fragman yayınlandı. Paylaşılan video, heyecan seviyesini önemli ölçüde artmayı başardı. Daha önce belirtildiği gibi bu sezon dizinin final sezonu olacak.

Arcane 2. Sezon Yeni Fragman Yayında

Netflix ve Riot Games, merakla beklenen Arcane'in ikinci ve final sezonuna ait yeni fragman yayınladı. "Gelişmenin de bir bedeli var" açıklaması ile yayınlanan video 2 dakika 4 saniye uzunluğunda.

League of Legends oyunundan uyarlanan ve Christian Linke ile Alex Yee tarafından yaratılan Arcane, Netflix'in en başarılı animasyon serilerinden biri olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya devam edecek. 

Dizinin yapımcıları arasında Christian Linke, Marc Merrill ve Brandon Beck bulunurken, animasyon stüdyosu olarak Fortiche Animation görev alıyor.

Arcane'in seslendirme kadrosunda Hailee Steinfeld (Vi), Annie Ödüllü Ella Purnell (Jinx), Katie Leung (Caitlyn), Reed Shannon (Ekko), Amirah Vann (Sevika), Mick Wingert (Heimerdinger), Ellen Thomas (Ambessa) ve Brett Tucker (Singed) gibi önemli isimler yer alıyor.

Arcane 2. Sezon Yayın Tarihi

En iyi animasyon dizileri arasında yer alan Arcane, 9 Kasım tarihinde yayınlanacak. Popüler animasyonu Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri
MOBİL

En İyi Ücretsiz Film ve Dizi İndirme Siteleri

Film ve dizi izlemeyi sevenler, internetsiz alanda da akıllı telefon ve bilgisayarlarından dilediklerini izleyebilir. İşte en iyi film ve dizi indirme siteleri!

Peki sizin Arcane'in 2. sezonundan beklentileriniz neler? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.