Ark 2 Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı: Bir Kez Daha Ertelenebilir!

Açık dünya hayatta kalma oyunu Ark 2'nin çıkış tarihi ortaya çıktı. Aktarılan bilgilere göre söz konusu oyunu oynamak için daha uzun süre beklemek gerekebilir.

Duyurulduğu ilk günden itibaren merak içerisinde beklenen Ark 2'nin çıkış tarihi ortaya çıktı. Peki, açık dünya hayatta kalma türündeki video oyunu ne zaman piyasaya sürülecek? Ortaya çıkan bilgilere dair detaylar haberimizde.

Studio Wildcard ve Grove Street Games tarafından Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilmekte olan Ark 2'nin 2023 yılında satışa sunulması bekleniyordu ancak geçtiğimiz aylarda oyunun 2024 yılına ertelendiği duyurulmuştu.

Çok sayıda oyuncu tarafından merak içerisinde beklenen video oyunuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişme, söz konusu yapımın oynanabilmesi için çok daha uzun süre beklenmesi gerekecek.

Ark 2 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Ark 2 News isimli Twitter hesabı üzerinden Digital Domain'e ait yıllık raporun bir bölümü paylaşıldı. Paylaşılan rapora göre oyun 2025 yılının İlkbahar mevsiminde piyasaya sürülecek. GamesRadar'daki habere göre geliştirici Studio Wildcard, bunun yalnızca bir yazım hatası olduğunu ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda yapılan açıklamaya göre açık dünya hayatta kalma oyunu çıktıktan sonra Xbox Game Pass'in kütüphanesine eklenecek. Söz konusu yapım PC, Xbox Series X / S platformları için geliştiriliyor.

Microsoft'tan 14 Gün Ücretsiz Game Pass Kampanyası
OYUN

Microsoft'tan 14 Gün Ücretsiz Game Pass Kampanyası

Microsoft, yine bir kampanyayla oyuncuların karşısına çıktı. Redfall'ın tanıtım kampanyasıyla birlikte milyonlarca oyuncuya ücretsiz Xbox Game Pass deneme fırsatı sunuldu.

En iyi dinozor oyunları arasında yerini almaya hazırlanan Ark 2 hakkında ne düşünüyorsunuz? Kaliteli grafikleriyle dikkatleri üzerinde toplayan oyun ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR