Batman İl Sınırı Yarasa Gibi Olsun Kampanyası

'Batman il sınırı yarasa gibi olsun' kampanyası başladı.

DC Comics'in ünlü karakteri Batman ( Yarasa Adam) ile aynı adı taşıyan Batman ili için absürt bir kampanya başlatıldı. "Batman il sınırı yarasa gibi olsun" kampanyasına daha şimdiden on bin kişi imza atmış durumda. Özellikle Batman'ın bu şekilde ilgi çekeceği düşünülüyor.

Uluslararası kampanya platformu change.org'da başlatılan kampanya kapsamında Batman il sınırlarının değiştirilmesi isteniyor. Yarasa Adam'ın sembolüne benzer hale getirilmesi istenen il sınırlarının yeniden düzenlenmesiyle birlikte Batman'ın sosyal medyada büyük ilgi çekebileceği dile getiriliyor.

Yarasa tarzında bir il sınırı isteyen kampanya büyük ilgi görmüş durumda. Kısa süre içerisinde on bin imzayı toplamayı başaran kampanyanın gitgide büyüdüğünü de belirtmek gerekiyor. Ayrıca konuyla yakından ilgilenen Batmanlı gençler ise sakal ve bıyık traşlarını "Yarasa Adam" logosu şeklinde yaparak konuya dikkat çekmek istiyorlar.

Batman Belediye Başkanı, Film Yönetmenine Dava Açmıştı

2008 yılında Batman karakterinin film haline getirileceğini duyan Batman Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan, şehrin isminin izinsiz kullanıldığını savunarak dava açmıştı. Dava sonucunda Batman ilini dünyada tanınır hale getiren Kalkan, filmin yönetmeni Christopher Nolan'a "Dünyada bir tek Batman var. ABD'li film yapımcıları ilimizin adını bizden habersiz filmlerine yansıtmışlar" ifadelerini kullanmıştı.

DC Comics Hayranlarına Müjde
İNTERNET

DC Comics Hayranlarına Müjde

İlk olarak geçtiğimiz yıl, DC’nin kendi evrenini barındıran bir çevrimiçi yayın hizmeti geliştirdiği duyulmuştu.

Başarılı Yönetmen Zack Snyder, Çok Tartışılacak Filmini Açıkladı
İNTERNET

Başarılı Yönetmen Zack Snyder, Çok Tartışılacak Filmini Açıkladı

Batman v Superman: Dawn of Justice ve Justice League gibi DC evreninin amiral gemisi yapımlarına imza atan başarılı yönetmen Zack Snyder, yeni projesini sosyal medya platformu Vevo üzerinden açıkladı.

The Incredibles 2, Gişede 1 Milyar Doları Geçmek Üzere
İNTERNET

The Incredibles 2, Gişede 1 Milyar Doları Geçmek Üzere

The Incredibles (İnanılmaz Aile), gişedeki performansıyla isminin hakkını veriyor! Ünlü animasyon serisinin devam filmi, dünya çapında 1 milyar dolar gişe hasılatına ulaşmak üzere.

YORUMLAR