Beşiktaş - Trabzonspor Haftanın Maçı

Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı ve iki ekip de tüm enerjisiyle mücadeleye hazır. Ne var ki futbol dünyası düşündüğümüzden daha büyük bir kitleye sahip olduğu gibi her gün yeni bir rekabetin de doğmasına sebep oluyor. Bu sebe

Beşiktaş - Trabzonspor Haftanın Maçı

Beşiktaş - Trabzonspor maçı öncesi tüm hazırlıklar tamamlandı ve iki ekip de tüm enerjisiyle mücadeleye hazır. Ne var ki futbol dünyası düşündüğümüzden daha büyük bir kitleye sahip olduğu gibi her gün yeni bir rekabetin de doğmasına sebep oluyor. Bu sebepten dolayı stüdyomuza konuk ettiğimiz ekip ile bu maçı FIFA 15 üzerinden yorumladık.

Ekmeği suyu futbol olan, banka hesabı yerine iddaa hesabı tutan, hiçbir önemli maçı kaçırmayan bu ekip futbolun içindeki dünyayı oyunla buluştururken gerçekçi izlenimlerini de paylaşmayı ihmal etmiyor. Bununla birlikte yurdumuzun dört bir tarafını sarmış olan rekabet ortamını bu maç ile bire bir gözlemlememizi sağlayan ekip ile birlikte futbolun heyecanını ve eğlencesini kaçırmayın.

Bakalım FIFA 15 ile yakalanan skor ile bu akşam sahne alacak futbol resitali benzeşecek mi! Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu tüm taraftarlara maç öncesi iyi eğlenceler diliyoruz.

YORUMLAR