VALORANT'ın Sevilen Haritası Bind Geri Dönüyor: İşte Yenilikler!

VALORANT'ın sevilen fakat oyundan bir süreliğine kaldırılan Bind haritası, sonunda geri dönüyor. Haritada önemli geliştirmeler var.

Bind Haritası Valorant'a Geri Dönüyor: İşte Yenilikler!

Çevrim içi FPS oyunlarının sevilen isimlerinden VALORANT, bir süre önce dereceli maçlardan kaldırılan Bind haritasını sonunda geri getiriyor. Riot Games tarafından bugün yapılan duyuruda haritada değiştirilen noktalardan da bahsedildi.

Bazı eklemeler ve çıkarmalarla birlikte Bind haritasındaki oynanışın oldukça değişmesi bekleniyor.

Bind Haritası Valorant'a Geri Dönüyor: İşte Yenilikler!

Bind Harita Değişiklikleri

Yeni Bind haritasında ilk fark edilen değişikliklerden biri, A Bölgesi'ndeki ışınlanma bölgesinin yerinin değiştirilerek alternatif bir kapı açılması olarak görülüyor. Bu değişiklikle birlikte haritanın hamam kısmına yapılan saldırı ve giriş taktiklerinin değişeceği düşünülüyor.

B Bölgesi'nde ise koridor kısmının genişletilmesi, oyunculara daha iyi bir savunma imkanı sağlayacak gibi duruyor. Ayrıca dirsek bölgesinde yer alan ve yeni açılan delikle birlikte çeşitli patlayıcıların atılabilir olması, bölgenin daha zor savunulabilmesine neden olarak savunma-saldırı dengesini kuruyor.

Tüm harita değişikliklerini aşağıdaki paylaşıma tıklayarak görebilirsiniz. Yeni Bind haritasını nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Valorant Vanguard Hatası Nasıl Çözülür?
NASIL YAPILIR

Valorant Vanguard Hatası Nasıl Çözülür?

Valorant Vanguard hatası, popüler FPS oyununun düzgün şekilde çalışmamasına yol açıyor. Can sıkıcı problemle karşılaştıysanız uygulayabileceğiniz çeşitli yöntemler mevcut.

YORUMLAR