BluTV Abonelik Fiyatı Zamlandı: Cep Yakıyor!

Yerli dijital içerik platformlarından BluTV, yapmış olduğu duyuru ile birlikte üyelik ücretlerinin zamlandığını açıkladı. İşte güncel BluTV abonelik fiyatı!

Yerli dijital içerik platformlarından BluTV'nin abonelik fiyatı zamlandı. Geçtiğimiz dönemde diğer yayın akış platformların da gördüğümüz ücret artışlarına BluTV de katılmış oldu. Peki, BluTV üyelik ücreti ne kadar oldu?

Zamlardan önce Netflix, Disney Plus gibi hizmetlere kıyasla daha uygun ücretlere üyelik imkânı sunan BluTV, şimdi ücret noktasında neredeyse eşdeğer seviyelere gelmiş oldu. Gazete Duvar'daki habere göre BluTV'nin aylık abonelik ücreti 49,90 TL'den 99,90 TL'ye yükseldi.

Yerli dijital yayın platformu BluTV'nin yıllık abonelik fiyatı ise 358,80 TL'den 598,80 TL'ye yükseldi. Yıllık abonelik seçildiği takdirde aylık ücret 49,90 TL'ye denk geliyor. Dolayısıyla yıllık abonelik ile %50 oranında tasarruf yapılabiliyor.

Güncel BluTV Abonelik Fiyatı

  Eski Fiyat Yeni Fiyat
Aylık 49,90 TL 99,90 TL
Yıllık 358,80 TL 598,80 TL

BluTV Üyelik İptali Nasıl Yapılır? Hızlı ve Kolay Çözüm!
İNTERNET

BluTV Üyelik İptali Nasıl Yapılır? Hızlı ve Kolay Çözüm!

BluTV, üyelik iptali işleminin çok pratik bir şekilde yapılabilmesine imkân tanıyor. Peki, bu işlem için hangi adımların uygulanması gerekiyor? Bu yazıda oldukça büyük bir popülerliğe sahip olan dijital yayın platformunda bulunan aboneliğin nasıl iptal edileceğini açıkladık.

BluTV platformuna gelen zam hakkında ne düşünüyorsunuz? Yerli dijital yayın hizmetinin yeni ücretleri ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR