ByNoGame, Oyuncular İçin Ücretsiz Ön Ödemeli Kartını Tanıttı

Türkiye'nin dijital oyun pazarındaki en büyük e-ticaret platformlarından bir tanesi olan ByNoGame, kart ve kullanım ücreti olmayan ön ödemeli kartı Param ByNoGame Kart’ı tanıttı.

ByNoGame, Oyuncular İçin Ücretsiz Ön Ödemeli Kartını Tanıttı

Türkiye'nin dijital oyun pazarındaki en büyük e-ticaret platformlarından bir tanesi olan ByNoGame, kart ve kullanım ücreti olmayan ön ödemeli kartı Param ByNoGame Kart’ı tanıttı. Param ByNoGame Kart ile internette ve mağazalarda alışveriş yapabilecek; içindeki bakiye ile ATM'lerden para çekebileceksiniz.

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) iş birliği ile Türkiye’nin önde gelen ödeme yöntemi Troy logosunu taşıyan Param ByNoGame Kart, Türkiye’deki tüm POS, ATM ve e-ticaret siteleri tarafından kabul ediliyor.

İnternet alışverişlerinde güvenlik için Güvenli Öde (GO) altyapısını bulunduran Param ByNoGame bankada işlem yapmaya gerek kalmadan, internet ve mobil şube üzerinden kolayca yönetilebiliyor. Karta para yatırmak için kredi kartı, banka kartı ve ATM’ler kullanılabiliyor.

Bununla birlikte Param ByNoGame Kart ile ByNoGame’de ve anlaşmalı iş yerlerinde, indirim, fırsatlar ve kolay para çekme gibi işlemleri kart ücreti olmadan yapabiliyorsunuz.

Kartın lansmanında konuşan ByNoGame.com CEO’su Murat Kömürcü, Param ByNoGame Kartı’ı Türk Elektronik Para A.Ş. ile ortak hazırladıklarını söylerken, nüfusun üçte birinin ve yetişkin nüfusun yüzde 40’ının banka hesabına sahip olmadığı Türkiye’de ön ödemeli kartların, özellikle 18 yaşın altında ve banka hesabı bulunmayanlara büyük kolaylık sağladığını belirtti.

Türkiye’de dijital oyun oynayanların sayısının 29 milyonu aştığını, dijital oyun pazarının da 744 milyon dolarlık büyüklüğe sahip olduğunun altını çizen Kömürcü, oyuna harcanan sürede ise dünya ölçeğinde Polonya ve Rusya’nın ardından 3. sırada olduğumuzu kaydetti.

Kuruluşlarının 10. yılında bu tanıtımı yaptıkları için gururlu ve mutlu olduklarını söyleyen Murat Kömürcü, ByNoGame’in 2016 yılında yüzde 75.9 büyüme kat ettiğini ve Param ByNoGame Kart, ByNoGame Store, PUBG Skin pazarı gibi başarılı innovasyonlarla bu yılki hedeflerinin de yüzde 100 büyümeye ulaşmak olduğunun altını çizdi.

Ön ödemeli Param ByNoGame Kart kullanabilmek için gerekenler ise şu şekilde:

  • 13 yaşın üzerindeki olmak
  • Param ByNoGame Kart’ı edinmek
  • Kayıtlı cep telefonundan SMS ile şifre oluşturmak
  • Param ByNoGame Kart’a ByNoGame’den, kredi kartı, banka kartı ve ATM üzerinden bakiye yüklemek

Türkiye'de Video Oyun Pazarı Büyüyor
OYUN

Türkiye'de Video Oyun Pazarı Büyüyor

Yapılan son araştırmalar Türkiye'de 30 milyondan fazla video oyunu oynayan insanın bulunduğunu gösterirken, oyun sektörünün 775 milyon dolar gibi devasa bir büyüklüğe ulaştığını da ortaya çıkardı.

Oyun Bilgisayarında Olması Gereken Programlar
OYUN

Oyun Bilgisayarında Olması Gereken Programlar

Oyun bilgisayarında olması gereken programlar neler? Bilgisayarınızı oyun odaklı kullanıyorsanız yüklemeniz gereken bazı uygulamalar bulunuyor.

GameX 2017 Dijital Oyun Fuarı, Bu Sene de Nefesleri Kesti
OYUN

GameX 2017 Dijital Oyun Fuarı, Bu Sene de Nefesleri Kesti

{mediaId=456826} Dünyanın en önemli dijital oyun markalarını bir araya getiren GameX 2017 Uluslararası Dijital Eğlence ve Oyun Fuarı, 4’üncü günün sonunda kapılarını kapattı.

YORUMLAR