Call of Duty: Mobile’ın Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Call of Duty: Mobile sistem gereksinimleri ortaya çıktı. Peki Call of Duty: Mobile oynayabilmek hangi bileşenlere nelere ihtiyacınız var?

Call of Duty Mobile 1

Birinci şahıs silahlı aksiyon oyunu Call of Duty’nin mobil sürümü Call of Duty: Mobile geçtiğimiz günlerde hem Android hem de iOS için yayınlandı. Call of Duty denildiğinde aklımıza ilk olarak Activision gelse de, Call of Duty: Mobile’ın yapımcısı Çinli Tencent şirketi oldu.

1 Ekim’de lansmanı yapılan oyun kısa süre içerisinde oldukça popüler hale gelmişe benziyor. Mobil indirmeleri takip eden istatistik firması Sensor Tower’ın paylaştığı verilere göre, Call of Duty: Mobile çoktan 20 milyondan fazla kez indirildi ve kullanıcıların oyun içi harcamaları toplamda 2 milyon dolara ulaştı.

İlginç bir şekilde yeni mobil oyunun, kurulumların yüzde 14’ünü oluşturan Hindistan’da çok popüler olduğu görülüyor. Oyunun kurulduğu cihazların yüzde 9’u ise ABD’de bulunuyor.

Call of Duty: Mobile iOS Sistem Gereksinimleri

  • Yazılım: iOS 9.0 ya da üstü.
  • Bellek: 1 GB RAM ya da üstü.

Call of Duty: Mobile Android Sistem Gereksinimleri

  • Yazılım: Android 5.1 ya da üstü.
  • Bellek: 2 GB RAM ya da üstü.

Call of Duty Mobile mı PUBG Mobile mı? Hangisini İndirip Oynamalısınız?
OYUN

Call of Duty Mobile mı PUBG Mobile mı? Hangisini İndirip Oynamalısınız?

1 Ekim 2019 tarihinde Call of Duty: Mobile, mobil platformlara çıkışını gerçekleştirdi. Call of Duty: Mobile, çıkış yaptığı ilk gün oyuncular tarafından büyük bir ilgi gördü ve hatta bu ilginin sonucunda sunucular kısa süreliğine çöktü.

Ücretsiz olarak oynanabilen Call of Duty: Mobile’da, Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler yer alıyor. Call of Duty: Mobile’ı Google Play Store ve Apple App Store üzerinden ya da haberin en alt kısmında yer alan 'Call of Duty: Mobile (APK)' dosyasını mobil cihazlarınıza indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Call of Duty: Mobile’ın lansmandan itibaren kısa sürece çok popüler hale geldiğini görmek oldukça etkileyici. Oyunun mobil sürümü, Call of Duty’nin 60 dolarlık (yaklaşık 340 TL) PC sürümünü satın alamayan kullanıcılara ücretsiz bir şekilde Call of Duty deneyimi yaşattığı için önümüzdeki dönemlerde de başarısını devam ettirecek gibi görünüyor.

YORUMLAR