Cyberpunk 2077'nin Steam İncelemeleri 2 Yıl Sonra Değişti!

CD Projekt Red'in çıkışında yerden yere vurulan oyunu Cyberpunk 2077'nin Steam incelemeleri 2 yıl aradan sonra ilk defa değişti. İşte detaylar!

Cyberpunk 2077'nin Steam İncelemeleri 2 Yıl Sonra Değişti!

Cyberpunk 2077'nin kurtuluşa giden uzun ve yavaş yolculuğu bugün Steam kullanıcı puanının "çoğunlukla olumlu"dan "çok olumlu"ya geçmesiyle kayda değer bir adım attı. Bu da 553.000'den fazla kullanıcı puanının %80'inin artık olumlu olduğu anlamına geliyor.

CD Projekt Red küresel topluluk direktörü Marcin Momot bu büyük gelişmeyi not ederek hayranlara "ekibin oyunun yayınlanmasından bu yana harcadığı tüm emeği takdir ettikleri için" teşekkür etti.

Cyberpunk 2077 kötü çıkışına rağmen PC'de oldukça iyiydi, özellikle de oldukça yüksek güçlü bir donanımınız varsa ve  oyun ilk çıktığında bile - yani en kötü durumdayken - Steam puanı hiçbir zaman %70'in altına düşmedi, bu da "çoğunlukla olumlu" olarak sayılıyor.

Cyberpunk 2077, DLC ile İncelemelerini Daha da Yükseltebilir

Bu çoğu oyun için kötü değil ancak Cyberpunk 2077 çoğu oyun değildi ve küresel çapta beğenilememesi bir şok olarak görüldü ve elbette durum konsollarda çok daha kötüydü.

Ancak Momot'un da dediği gibi, CD Projekt Red bu işin peşini bırakmadı ve işler yavaş yavaş tersine döndü. İyileşmenin ilk gerçek kanıtı Kasım 2021'de, Steam Sonbahar İndirimi'nde yarı fiyatına satın alan kişilerin katkılarıyla yeni kullanıcı incelemelerinin "çok olumlu" seviyesine yükselmesiyle geldi. Genel değerlendirme "çoğunlukla olumlu" seviyesinde kaldı ancak yeni incelemeler gelmeye devam etti ve ibre çok yavaş bir şekilde hareket etti.

Peki siz Cyberpunk 2077 hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Başarısızlıklar Müzesi'ne Eklendi!
OYUN

Cyberpunk 2077 Başarısızlıklar Müzesi'ne Eklendi!

Tüm zamanların en çok beklenen ve en çok eleştirilen oyunlarından olmayı aynı anda başarabilen Cyberpunk 2077, çıkışından beri birçok geliştirme alsa da hala oyuncular tarafından kötü şekilde anılıyor.